beyler boyum 171 kilom 60 var
Fit yağsız vücut ve boy uzaması için
1)Günde ne kadar ip atlamalıyım
2)ağırlık çalışmalarını 3kg lık dumbellarla kaç set kaç tekrar yapmalıyım
3)kardiodan sonra çok acıkınca neler yemeliyim
4)3kg lık dumbellarla kaç set kaçtekrar yapmalıyım
5)karın kası kadar çalışmalıyım
6)cardio yaparken(ip atlarken) nasıl bir ip atlama şeklim olmalı forumda okumuştum interval falan diye nasıl olmalı
7)şınav mekik crunch hareketlerini kaçar set yapmalıyım
8)karnımda ve göğüsümde biraz ötü mü oluryağ var kardiyoyu bunun için istiyorum bir de dumbellarla göğüs çalışırsam daha k
beyler şöyle tenisçiler gibi böyle tshirt gömlek vs giydiğim zman güzel duracak bir vücut istiyorum tabi kollarımın o kadar kaslı olasına gerek yok
ve en önemlisi boy uzaması
Admin:konulara baktım böyle ip atlama ve boy uzamsınının olduğu bir konu yok ayrıca varsa linkini ver öyle kilitle konyu
Fit yağsız vücut ve boy uzaması için
1)Günde ne kadar ip atlamalıyım
2)ağırlık çalışmalarını 3kg lık dumbellarla kaç set kaç tekrar yapmalıyım
3)kardiodan sonra çok acıkınca neler yemeliyim
4)3kg lık dumbellarla kaç set kaçtekrar yapmalıyım
5)karın kası kadar çalışmalıyım
6)cardio yaparken(ip atlarken) nasıl bir ip atlama şeklim olmalı forumda okumuştum interval falan diye nasıl olmalı
7)şınav mekik crunch hareketlerini kaçar set yapmalıyım
8)karnımda ve göğüsümde biraz ötü mü oluryağ var kardiyoyu bunun için istiyorum bir de dumbellarla göğüs çalışırsam daha k
beyler şöyle tenisçiler gibi böyle tshirt gömlek vs giydiğim zman güzel duracak bir vücut istiyorum tabi kollarımın o kadar kaslı olasına gerek yok

ve en önemlisi boy uzaması
Admin:konulara baktım böyle ip atlama ve boy uzamsınının olduğu bir konu yok ayrıca varsa linkini ver öyle kilitle konyu