Kardiyo ağırlıklı yağ yakımı programı önerisi

Selamlar forum ahalisi, 1.67 boy ve 120 kg ile köprüden önce son çıkıştayım. Zamanında iki kere fitness a gidip ikisinde de vermiş ve her seferinde bırakarak daha da kilo almış biri olarak sınırlarımı zorluyorum ve acil durum butonuna basmaya karar verdim.

Boy-Kilo orantısızlığı, dengesiz kilo dağılımı, aşırı yağlanma ve 38 küsür vücut kitle indeksi ile aşırı obezite konumundayım, her ne kadar yaş 19 olduğundan gençlik sayesinde bir şey hissetmesemde çanlar benim için çalmaya başladı :D Üniversitenin spor salonuna gideceğim hafta başı itibariyle, hemen hemen çoğu body ve fitness ekipmanı var, ekipmanlar yeni ve güzel, tek sıkıntı hoca yok. Değerlerim göz önünde bulundurulduğunda benim için iyi bir antrenman programı olan varsa, buradan attığı takdirde çok memnun olurum ve detayları bu konu altında hep beraber tartışabiliriz. Tekrardan teşekkürler, iyi akşamlar :)

Ben kilo verme konusunda herseyden onemlisi hayat tarzi/irade.. yani programlara cok takilmaya gerek yok.. bir hirmon bozuklugu probleminin olmadigi varsayarak..

Muhtemelen beslesmeniz cok cok yanlis, derhal genel kabul gormis 'saglikli beslenme' tarzina gecilmeli.

Hergun, ya da sik sik, iki gunde bir vs, terleyene kadar kardio, bu salonda olur, disarda olur, havuzda olur, discoda dans olur vs vs..

Zor kisim bu iradeyi koyabilmek, o da nasil olur motivasyonla tabiki :).. peki motivasyon nedir, kisiye gore degisir, yeni alinmis bir spor ayakkabi olur, yeni salon, aletler vs olur, yazin plajda giyilecek mayo olur, partnerinuz olur,. evleneceksiniz giyeceginiz smokin ya da gekinlik olabilir.. ornekler cok

Simdiden basarilar
Motivasyonunuz bol olsun

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk

Back
Yukarı