Selamlar forum ahalisi, 1.67 boy ve 120 kg ile köprüden önce son çıkıştayım. Zamanında iki kere fitness a gidip ikisinde de vermiş ve her seferinde bırakarak daha da kilo almış biri olarak sınırlarımı zorluyorum ve acil durum butonuna basmaya karar verdim.
Boy-Kilo orantısızlığı, dengesiz kilo dağılımı, aşırı yağlanma ve 38 küsür vücut kitle indeksi ile aşırı obezite konumundayım, her ne kadar yaş 19 olduğundan gençlik sayesinde bir şey hissetmesemde çanlar benim için çalmaya başladı
Üniversitenin spor salonuna gideceğim hafta başı itibariyle, hemen hemen çoğu body ve fitness ekipmanı var, ekipmanlar yeni ve güzel, tek sıkıntı hoca yok. Değerlerim göz önünde bulundurulduğunda benim için iyi bir antrenman programı olan varsa, buradan attığı takdirde çok memnun olurum ve detayları bu konu altında hep beraber tartışabiliriz. Tekrardan teşekkürler, iyi akşamlar 
Boy-Kilo orantısızlığı, dengesiz kilo dağılımı, aşırı yağlanma ve 38 küsür vücut kitle indeksi ile aşırı obezite konumundayım, her ne kadar yaş 19 olduğundan gençlik sayesinde bir şey hissetmesemde çanlar benim için çalmaya başladı