adrapapupa
Üye
Merhabalar, markette mısır gevreği bakarken besin değerlerini görünce aklıma; karbonhidrat tozu yerine mısır gevreğini öğütüp sütle karıştırıp kullansam yakın etkiyi alır mıyım diye aklıma düştü ? ikisini besin değeri olarak karşılaştırmak gerekirse;
baz aldığım karbonhidrat tozu;
OPTIMUM SERIOUS MASS 2727 GR
334 gramda(1 servis)
**252 gram karbonhidrat
**50 gram protein
**4 gram yağ
**1250 kalori , mevcut
Bim'de ki Kelly's adlı Mısır Gevreği ise
(anlaşılır olsun diye 334 gram olarak hesapladım )
334 gramda
**267,2 gram karbonhidrat
**26,52 gram protein
**3,34 gram yağ
**1205 kalori, mevcut
diğer besin değerlerini yazmadım, muhakkak diğerlerinin de sporcu açısından etkisi vardır ama ben şahsen kilo almaya çalışan biri olarak etrafımdakilerin önerisiyle karbonhidrat tozu almayı düşünürken böyle bir durumu göz önüne getirmek istedim. tek bir seferde 334 gram mısır gevreğini nasıl yiyebilirim düşüncesine de sahibim ama porsiyonlara bölerek bununda üstesinden gelebilirim diye düşünüyorum. merak ettiğim şey ; karbonhidrat tozu yerine bunu kullansam benzer etkiyi yaratabilir miyim ? fiyat olarak ta karşılaştırmak gerekirse
2,727 gram karbonhidrat tozu: 115 TL civarında iken
3.000 gram mısır gevreği üç aşağı 5 yukarı 25 TL ediyor.
baz aldığım karbonhidrat tozu;
OPTIMUM SERIOUS MASS 2727 GR
334 gramda(1 servis)
**252 gram karbonhidrat
**50 gram protein
**4 gram yağ
**1250 kalori , mevcut
Bim'de ki Kelly's adlı Mısır Gevreği ise
(anlaşılır olsun diye 334 gram olarak hesapladım )
334 gramda
**267,2 gram karbonhidrat
**26,52 gram protein
**3,34 gram yağ
**1205 kalori, mevcut
diğer besin değerlerini yazmadım, muhakkak diğerlerinin de sporcu açısından etkisi vardır ama ben şahsen kilo almaya çalışan biri olarak etrafımdakilerin önerisiyle karbonhidrat tozu almayı düşünürken böyle bir durumu göz önüne getirmek istedim. tek bir seferde 334 gram mısır gevreğini nasıl yiyebilirim düşüncesine de sahibim ama porsiyonlara bölerek bununda üstesinden gelebilirim diye düşünüyorum. merak ettiğim şey ; karbonhidrat tozu yerine bunu kullansam benzer etkiyi yaratabilir miyim ? fiyat olarak ta karşılaştırmak gerekirse
2,727 gram karbonhidrat tozu: 115 TL civarında iken
3.000 gram mısır gevreği üç aşağı 5 yukarı 25 TL ediyor.