abi araştırmalarım sonucu aynı kh miktarı kalmıyor diye biliyorummakarnayi aldin 100 gr :Bunda 65-70 gr kh vardir,bunu pisirdikten sonrada ayni kh miktari vardir kizarttiktan sonrada.
Dogru söylüyorsun fakat ben ve benim gibi amatörce bu isi yapan birisi icin pismeden önce 65 pistikten sonra 60 yada 70 gr olmasinin cokda bir önemi olmadigini düsünerek temel biseyler yazmak istedim,bu isi pro seviyesinde yapan biriside zaten cikip böyle bir soru sormaz,okadar detaya girip birde pismisi su Kadar pismemisi bukadar yapiyor hesabina girersek bu isin icinde zor cikariz @Balboa7 ama söyledigin Dogru besinler pistikten sonra degerleri degisebiliyor.abi araştırmalarım sonucu aynı kh miktarı kalmıyor diye biliyorum
abi haklısında internette doğru bilgiler yer alsada bilgi kirliliğininde çok olması dolayısıyla tam emin konuşmak istemedim evet bütün yemekler için geçerli pişirdikçe besin değerleri düşerDogru söylüyorsun fakat ben ve benim gibi amatörce bu isi yapan birisi icin pismeden önce 65 pistikten sonra 60 yada 70 gr olmasinin cokda bir önemi olmadigini düsünerek temel biseyler yazmak istedim,bu isi pro seviyesinde yapan biriside zaten cikip böyle bir soru sormaz,okadar detaya girip birde pismisi su Kadar pismemisi bukadar yapiyor hesabina girersek bu isin icinde zor cikariz @Balboa7 ama söyledigin Dogru besinler pistikten sonra degerleri degisebiliyor.