Karın kaslarını ikiye ayıran çizigiyi ortaya çıkarmak(merkez bölge)

elezar

Üye
Arkadaşlar karın kaslarının ortasında 2 şerit olarak ayıran çizgiyi nasıl çıkartabiliriz paralel çizgiler tamam da merkez bölgeyi aşağı doğru nasıl çıkartabiliriz yardımcı olurmusunuz beslenmem iyi elhamdüllilah

5 aydır düzenli yapıyorum yaş 20 boy 180 kilo 78,5 bel 77cm

Böyle bir şey için ekstradan bir hareket oldugunu sanmıyorum , karın kasları diger kaslar gibi genetiktir değiştiremezsin olmayan bir çizgiyi cıkaramaz veya asimetriklikleri gideremezsin , yapabileceğin en iyi şey güzel bir diyetle bütün hatlarını ortaya cıkarmaktır aradan sağdan soldan geçen çizgiye takılmaya gerek yok kendiliğinden olacaktir zamanla

karın kası herkes yapabilir ama herkesin karın kası çekici ,estetik ve simetrik olmaz bu genetik işidir aslında sen çalışırsın kaslı bir vücut yaparsın sonra artık kas kaliten iyi mi olur vücudun tam simetrik mi olur orası şans işidir.

bu bahsettiğin durumda arkadaşların dediği gibi genetik bi olay fakat sizin sorununuz tahminimce yağ oranıyla alakalı bir durumdur. Biraz daha define olup karın kaslarınıızı biraz daha geliştirirseniz sorununuzun çözüleceğini düşünüyorum:)

Genetik faktördür. Bazı insanların karın kasları çapraz oluyor ama unutmayalım en etkili karın egzersizi Şekeri ve unu kesmektir ve diyet :)

O genetik bazı insanların farkedersen karın kasları yamuk çıkar hatta bununda en buyuk sebebınden bırı genetıkle alakalı

Arkadaslar karin kaslari icin gunluk program ariyordum buludum 2 tane ama kararsiz kaldim hangisini yapsam yardimci olurmusunuz sizce hangisi iyi ?

1 )

2 )

Back
Yukarı