Karın kaslarım neden parça parça çıkmıyor

Arkadaşlar oncelikle merhaba uzun bir dönem judo sporuyla ılgılendım ve 6 sene once bıraktım fakat sporla buyumus bı ınsan olarak hıc bır zaman spordan kopmadım evde sureklı aletlı aletsız basıt egzersızlerle fit kalmaya çalısıyorum. benim sorunum karın kaslarımda üst karın kasları bıraz fazla şişkin fakat hıcbır sekılde ayrılma yok tek parca 173 boyum 60 kıloyum zayıf bırıyım yanı vucut hatlarım belli göğüs kol adonis çizgilerim net fakat karın bi türlü parçalanmıyor. ne yapmalıyım

resimler biraz eski ama sanırım yardımcı olur sonrasında
02062012008.jpg
21082012079.jpg
qwdasdf.jpg
skele.jpg
[DOUBLEPOST=1397901216][/DOUBLEPOST]eski fotograflar fakat bıraz boy kilo artısı oldu sonrasında adonis calıstım uzun sure kollarım bıraz gelıstı bırazda adonısler onun dısında cok fazla karın calısmama ragmen karın hep aynı

teşekkür ederım fakat benden zayıf ama çılgın karın kasları olan arkadaslarım var işte benı sıkıntıya sokanda bu o kadar sporcu gecmısım okadar calısmam hıcbır sonuc vermıyor gıbıme gelıyor. yinede cok tesekkurler[DOUBLEPOST=1397902244][/DOUBLEPOST]bu arada yağ oranım %3

teşekkürler ilk fırsatta suplementlere başlayacam ama spor salonu şansım yok evde dumbell set direnç lastıklerım ve yaylarım var elımden geldıgı kadar.

Back
Yukarı