Karın Kası

Merhaba abilerim ve kardeşlerim benim yaşım 15 ve karın kası çıkartmak istiyorum.

Sabah Kahvaltıda :

2 haşlanmış yumurta
Yarım Ekmek
1 Bardak Süt
Zeytin,peynir vb. yiyorum

ikindi vaktide sadece 2 haşlanmış yumurta

Akşamda Normal olaraktan önüme ne konulduysa yiyorum fakat doymadan kalkıyorum.

Asıl meseleye gelirsek ben günde toplam olarak 150 mekik çekıiyorum fakat ara ara yani mesela 2 saat önce 15 mekik 15dk sonra 30 15 dk sonra 15 mekik falan sizce ben yanlışmı yapıyorum yani bu yaşta mekik çekip karın kası çıkartmakla.bench_O
150 mekik azmı çokmu beni bilgilendirirseniz sevinirim

Kilonu boyunu felanda yazsaydın keşke :D Ben bir yatışta 180 mekik çekiyorum ama karın kası hala yok :D karın kasının çıkması için vücudtaki yağ oranını % 4 - 5 lere indiriceksin ancak o zaman çıkar yoksa istersen günde 5000 tane çek yağ olduktan sonra belli olmazlar

Dur bi ölçtürip gelim ayrıca aynadan bakınca görüküyor abi kaslar falan barfix çeke çeke bel kaslarıda yavaştan çıktı ayrıca :D

Asıl meseleye gelirsek ben günde toplam olarak 150 mekik çekıiyorum fakat ara ara yani mesela 2 saat önce 15 mekik 15dk sonra 30 15 dk sonra 15 mekik falan sizce ben yanlışmı yapıyorum yani bu yaşta mekik çekip karın kası

merhbalar,öncelikle kendi görüşümü bildireceğim,150 mekik öle olmaz bu 1.:)
3 set 50x3 yada 5 set ten 30x5 gir.
2) ögle yemeginde 2 haşlanmış yumurta ve akşama kadar bişey yok? yanlış zaten yag oranının cok oldugunu dusunmuorm da olsa bile bilinçsiz diyet yapm****olay gelsin:)

abi bizim orda tavukçu var orda yağ ölçtürmek beleş bi oraya gidipte ölçtüreyim fakat hepimz biliyoruzki o oranlar doğru (net) oranlar değil :S

verdiğin site güzel fakat tahmini oran o pek inanmam ben ona
Ayrıca aynada baktığımda sıkmadanda görünüyor ama çok fazla belirgin deyil yani sadece 3 paklavanın ortaya çıkışı kadar görünüyor,Sıkıncada tabiki daha net bi görüntü sergiliyor :)

Merhaba abilerim ve kardeşlerim benim yaşım 15 ve karın kası çıkartmak istiyorum.

Sabah Kahvaltıda :

2 haşlanmış yumurta
Yarım Ekmek
1 Bardak Süt
Zeytin,peynir vb. yiyorum

Asıl meseleye gelirsek ben günde toplam olarak 150 mekik çekıiyorum fakat ara ara yani mesela 2 saat önce 15 mekik 15dk sonra 30 15 dk sonra 15 mekik falan sizce ben yanlışmı yapıyorum yani bu yaşta mekik çekip karın kası çıkartmakla.bench_O

Abi yazmayı unutmuştum şimdi yazıyorum

Boy: 1.81
Kilo: 54.1

off kardeşim ne güldüm yaa "bizim orda bi tavukçu var ölçüyo" demişsin adam önce yağlandırıp sonra ölçüyormu napıyor :)hyper_hyper_hyper_

Programın yanlış bence. Bi seferde ister 1000 mekik çek ister 10 ne yaparsan yap düzenli çalışman lazım.

25x10 set falan gibi. Yoksa bir yatışta 100 tane çekmenin bi manası yok bence.

Back
Yukarı