herkeze selam.
130 kilodan 7 ayda 42 kilo vererek 88 kiloya düştüm. protein tozuna başladım aynı zamanda grenade yağ yakıcı amino asit ve vitamin aldım. beslenmem düzenli bol proteinli. benim sıkıntım bu sarkık ve çatlaklar her geçen gün yeni yeni çatlakları keşfediyorum vucudumda ve tahminim vucudumda çatlak olmayan yer yok her tarafdan çıkıyor anlıyacagınız vucudumdaki deri 1 tane ben edicek gibi duruyor
fazla abartmazsak benim boyum 1.82 hedefim 80 kilo full kas olmak tabiki bunu yeterli derecede suplement takviyeleriyle yapmak istiyorum ama bu karın kası olayı beni gerçekten çok düşündürüyor hiç bir zaman baklavalarım adonis ve alt karın kaslarım çıkmıyacak gibi hissediyorum çünkü sarkıkları gerip üstüne baklava dilimli çıkması için diger insanlardan 2 katdaha fazla kas kütlesine sahip olmam gerektigini ve bununda nerden baksanız 5 6 senemi bulacağını düşünüyorum. gögüslerim zaten sarkık sizce yanlışmı düşünüyorum ne kadar zamanda herkezin özendiği vucudu yapabilirim ? hayatımın bir parçası artık spor ama tabiki 10 sene şişman yaşadım
benim için hızlı olması büyük bir heves. kolay gelsin.
130 kilodan 7 ayda 42 kilo vererek 88 kiloya düştüm. protein tozuna başladım aynı zamanda grenade yağ yakıcı amino asit ve vitamin aldım. beslenmem düzenli bol proteinli. benim sıkıntım bu sarkık ve çatlaklar her geçen gün yeni yeni çatlakları keşfediyorum vucudumda ve tahminim vucudumda çatlak olmayan yer yok her tarafdan çıkıyor anlıyacagınız vucudumdaki deri 1 tane ben edicek gibi duruyor