Karın kası bölgemde neden hareket olmuyor?

anderas

Üye
Selamın aleyküm / Aleyküm Selam
Abilerim size birşey sormak istiyorum.
Yaşım 15 bende kendimce evde çalışıyorum.
Önceden mekik çekerken karnımda yanma hissi,çalıştıgına dair oluyordu .
Artık ne yanma oluyor ne birşey. Sadece hareketi yaparken kendimi yorduğumu anladım.
Bayadır mekik çekmiyorum. Neden böyle oldu bu :(
Hareketleri yanlış yapıyor olabilirsin diyenler olabilir ama bu güne kadar neden olmuyordu.

önceden çektiğin mekik sayısını arttır ve alternatif mekik haraketlerini dene sadece tek haraketle sabit kalma. forumu araştırarak bir sürü karın egzersizi öğrenebilirsin.

çektiğin mekik sayısını arttır artık yanma olmuyorsa kasların o zorlamaya alışmış demektir daha zorlayıcı hareketler bulabilirsin.

hareketi negatif uygulamayı dene.her ne kadar süre uzun olsa da eninde sonunda yanmayı hissedeceksin.ben negatif crunch'ta 4-5 dkkada anca hissedebiliyorum.

ben salonda alette 80x5 set yapıordum hiç yanma olmuordu simdi seti azalttım 2x200 yapıyorum karnım alev gibi yanıo ayriyyyetten ters mekik ve leg raise birde ayak kaldırmada yapınca mide alev gibi yanıyor:)

ben salonda alette 80x5 set yapıordum hiç yanma olmuordu simdi seti azalttım 2x200 yapıyorum karnım alev gibi yanıo ayriyyyetten ters mekik ve leg raise birde ayak kaldırmada yapınca mide alev gibi yanıyor:)

2x200 fazla değilmi hangi aletle çalışıyorsun?

Back
Yukarı