Karın kası önündeki yağları yakmak

Khazix

Üye
Karın kaslarım baya var ama önünde yağ tabakası olduğu için belli olmuyor aralarında boşluklar var dokununca hissediliyor ama aynada pek gözükmüyor karın kaslarını azaltmadan önündeki yağları yakmak için beslenme programı veya antreman programı önerisi yapacak varmı ?

Antremanla alakası yok, karın egzersızlerı karındakı yagları erıtmez sadece oraya karın egzersızlerı sırasında kan oraya daha cok pompalanacagından yag yakım surecı hızlanır. Tamamen beslenmene dıkkat et gunluk alman gerek kalorının 200 300 kalorı altına ınerek yag, seker, karbo azalt zamanla kurtulursun yaglardan. Bendede aynı sorun var uzun zamandır dıet ve guzel antreman sonucu bende artık yavas yavas sonuca dogru emın adımlarla yuruyorum. Ama bıraz zahmetlı ve sabır ıstıyor o karın yagları

Antremanla alakası yok, karın egzersızlerı karındakı yagları erıtmez sadece oraya karın egzersızlerı sırasında kan oraya daha cok pompalanacagından yag yakım surecı hızlanır. Tamamen beslenmene dıkkat et gunluk alman gerek kalorının 200 300 kalorı altına ınerek yag, seker, karbo azalt zamanla kurtulursun yaglardan. Bendede aynı sorun var uzun zamandır dıet ve guzel antreman sonucu bende artık yavas yavas sonuca dogru emın adımlarla yuruyorum. Ama bıraz zahmetlı ve sabır ıstıyor o karın yagları
Teşekkürler yorumun için yeme programı varmı acaba elinizde

Kullan Antremandan Önce 2 Tane Hardline Karnitin Çıksın 3 aya karın kası
Hardline kapsuller degılde liquid l-carnitinler cok cok etkili. Ayrıca cardio antremanı sırasında yesil cay ve cardio once espresso gıbı agır kafeın ıceren sekersız bır kahvede tuketırse deli gibi yag yakım suresı hızlanır.

Bnedede aynı sorun var 18 kilo verdim karında yağ var Şuan Hacim İçin Çabalıyom Daha Süpplement kullanmıyorum ama başlayacam. Hardlineyi Bana çok övdüler bide protein tozu Alacam. Öğrenciyim Ama Maddi durumumuz çok iyi... Haftada Rahat Olarak 50 TL Biriktirebiliyorum Allaha şükür

Bnedede aynı sorun var 18 kilo verdim karında yağ var Şuan Hacim İçin Çabalıyom Daha Süpplement kullanmıyorum ama başlayacam. Hardlineyi Bana çok övdüler bide protein tozu Alacam. Öğrenciyim Ama Maddi durumumuz çok iyi... Haftada Rahat Olarak 50 TL Biriktirebiliyorum Allaha şükür
Hardlineyi insan düsmanına önermez kim övdü sana alma hardline

Hardlineyi insan düsmanına önermez kim övdü sana alma hardline
:D benımde aklımdan gecen sey hemen hemen bu sekıldeydı ama sen benden cesur cıktın. Multipower l-carnitin en cok tutulan urunlerden bırıdır fıyatı bıraz tuzlu orası ayrı, zaten multıpowerın guzel urunu bı l-carnitini var

:D benımde aklımdan gecen sey hemen hemen bu sekıldeydı ama sen benden cesur cıktın. Multipower l-carnitin en cok tutulan urunlerden bırıdır fıyatı bıraz tuzlu orası ayrı, zaten multıpowerın guzel urunu bı l-carnitini var
L carnitinde cok gereksiz supplementler en iyisi spor oncesi bi sekersiz türk kahvesi yanında bi low carb diyeti 1 ay tutmaz karın kası

Kardeşim yalnış anlamada haftada 50 tl durumuz çok iyi dedirtmez insana.Ben 130 tl alıyodum okula giderken aç gezmediğim gün olmazdı :) Şimdide haftalık 250 yi geçik alıyorum yemek yol toz felan derken oda cok rahat bitiyo

Kardeşim yalnış anlamada haftada 50 tl durumuz çok iyi dedirtmez insana.Ben 130 tl alıyodum okula giderken aç gezmediğim gün olmazdı :) Şimdide haftalık 250 yi geçik alıyorum yemek yol toz felan derken oda cok rahat bitiyo
Yanlız Ben 50 Tl Normal Biriktiririm. Her gün arkadaşlarla günümüzü gün ederiz... Normal Bir kenara atmayla biriktiriyorum

Yanlız Ben 50 Tl Normal Biriktiririm. Her gün arkadaşlarla günümüzü gün ederiz... Normal Bir kenara atmayla biriktiriyorum
Haftada 50 tl biriktirsen ayda 200 yapar anca ayda 1 tane optimum alırsın bunun glutamin bcaa kreatin vs var.Bahsettiğim bu haftalık en 200-300 lira kalsınkı durumumuz çok iyi diyebilesin

Neden ? 1 kapsülde 500mg karnitin var
2 ayakkabi duşun biri nike digeri nixe aynı malzemeden üretilsin nike daya kalitelidir.Hardline kullanan kişilerden kolay kolay istediğini elde ettigini duymadım.Ben hic duymadimda biri cikipta ben sevdim diyen olursa diye.Ayrıca l carnitin çok gereksiz bi supp paranı daha hayırlı şeylere harca

Back
Yukarı