şahin izgi
Üye
konuyu sitede aradım ama bulamadım bende konu acayım dedim
önceden 98 KG idim spor salonuna başladım 3 ayda 98den 76 kadar düşdüm tabi o arada agırlıkda vardı diyet
saglam yaptım
3 aydan sonrada bıraktım düzgün beslenmeyi ögrendim tabi diyetime devam ettim kendi capında spor yaptım vede yine 3 ayda 76dan 65 düşdüm şu aralar
65.66 kg aralarındayım vücudumun her yeri incelti herşey tamam ama tek eski
göbek göbeginde cogu gitdi bence ama şuanda bi sarmak yok ama
egildigimde kırışıklık oluyo küçük bir göbek gibi birşey cıkıyo buda benim cok moralimi bozuyo
kafayı yedim galiba mekik diger karın hareketlerini yapmaya devam etsem bu karınım sıkılaşırmı acaba yada düzleşirmi ????
Bu KG Halim
önden şimdiki halim gece gece foto cektim
bu yandan
buda beni en gıcık eden olay duh bellimi aşagıya eğdiigimde oluyo sadece başkada hiç olmuyo hani sarmak varmıdır belki bakıyorum elime deride gelmiyo ama belimi eğdigimde böyle oluyor
cevremdeki herkese soruyorum bana delimisin diyolar göbek felan yok diyolar
ama bana öyle geliyo kücüldügünün farkındayım ama kafayı takıyorum işte
amacım cok büyük kas yapmak değil
sıkılaşsın belli olsun yeter amac o onu yapma uğraşımdayım
şimdiden yardımve yorumlarınız için teşekküler
önceden 98 KG idim spor salonuna başladım 3 ayda 98den 76 kadar düşdüm tabi o arada agırlıkda vardı diyet
saglam yaptım

3 aydan sonrada bıraktım düzgün beslenmeyi ögrendim tabi diyetime devam ettim kendi capında spor yaptım vede yine 3 ayda 76dan 65 düşdüm şu aralar
65.66 kg aralarındayım vücudumun her yeri incelti herşey tamam ama tek eski
göbek göbeginde cogu gitdi bence ama şuanda bi sarmak yok ama
egildigimde kırışıklık oluyo küçük bir göbek gibi birşey cıkıyo buda benim cok moralimi bozuyo

Bu KG Halim

önden şimdiki halim gece gece foto cektim

bu yandan

buda beni en gıcık eden olay duh bellimi aşagıya eğdiigimde oluyo sadece başkada hiç olmuyo hani sarmak varmıdır belki bakıyorum elime deride gelmiyo ama belimi eğdigimde böyle oluyor

cevremdeki herkese soruyorum bana delimisin diyolar göbek felan yok diyolar
ama bana öyle geliyo kücüldügünün farkındayım ama kafayı takıyorum işte
amacım cok büyük kas yapmak değil

şimdiden yardımve yorumlarınız için teşekküler