MertKorkmaz
Üye
Beyler benim boy 1.80, yaş 16, kilo 67,5 şuan göğüsüm kolum falan çok iyi ama karın bölgemin üstünde böyle bi yağ tabakası var altında 6packler elleyince ele geliyo, Spora başlarken aynı yağ tabakası sadece biraz azalmış ama 6packler falan iyice kalınlaşmış ama bu yağ tabakası hala görünümüne engel oluyor. Ben yağın kasa çevirebileceğimi sanıyodum ama öyle bi olay yokmuş bundan dolayı onları eritmem için kardiyö önerdiler. Body programımdan sonra kaç dakika koşmam gerekir? cevaplarınızı bekliyorum.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:46 ----------
uupupupupupupup
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:56 ----------
biri cevap versin artık
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:46 ----------
uupupupupupupup
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:56 ----------
biri cevap versin artık