Karın bölgemdeki yağları eritemiyorum

17 yaşındayım boyum 1.65 ve 57 kiloyum 2 ay spor salonuna gittim kol-omuz-sırt bölgelerinde süreye göre hızlı gelişme oldu fakat karın bölgemi ne yaptıysam ne ettiysem bir türlü eritemedim hatta hiç gelişme gösteremedim her gün yürüyen koşan birisiyim fakat karın bölgemdeki yağlar erimiyor sanki ne yiyorsam sadece karın bölgesinde yağlanma yapıyor çok göbekli biride değilim karın bölgesinde olduğum yerde sayıyorum.Konuya hakim birileri varsa ''evde'' yapabileceğim bir hareket programı verebilir mi? internette bir sürü saçma şey var..

Bütün vücudundaki kasları çalıştır kalori hesabı yap ve idmanlarına cardio ekle beslenmene çook dikkat et ve zamana bırak

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bütün vücudundaki kasları çalıştır kalori hesabı yap ve idmanlarına cardio ekle beslenmene çook dikkat et ve zamana bırak

Kardio'yu her zaman yapıyorum,tuz ve şeker çok az miktarda tüketirim ama canım ne isterse yerim tabi belirli saatlerde sence beslenmem mi yanlış? çünkü salonda bana çok yememi söylediler.

Şimdi bak karın kası yoksa yağın olmasada gözükmez tabi önce kütle kazan bencede yani kas yap şu halde zayıflamaya çalışman yanlış olur

Şimdi bak karın kası yoksa yağın olmasada gözükmez tabi önce kütle kazan bencede yani kas yap şu halde zayıflamaya çalışman yanlış olur

Eğer karın bölgemde yağ yoksa,dediğin gibi gözükmüyorsa ilk iş yağ oranımı ölçtürmem olacak.dediğin gibi olursa çok hata yapıyormuşum demektir teşekkürler yardımın için

Back
Yukarı