kapi barfiksi hakkinda bilgi lutfen

oncelikle merhaba derslerimin yogunlugu nedeniyle artik spor salonuna gidemiyecegim ve spora evde devam edicem bir tane bar im yeterli dokum agirligim bir cift dambil atlama ipi gogus yayi sirt yayi ve mekik sehbam var birtek kapi barfiksinin eksik oldugunu dusunuyorum eksiklerim varsa soyleyin lutfen ve kapi barfiksini nerden alabilirim ve ne marka onerirsiniz ve en uygun fiyat araligi nedir lutfen bilgilendirin
teşekkür ederim

1 tane duz ve incljne olabilen ayarlı bench sehpasi alsan iyi olur. Kapi barfiksi 20 tl civari. Marka farketmez ama bence koridor barfiksi al. Kapi arasi alacaksanda kirişe asılanlardan degilde kapi arasina sıkıştırılanlardan al

Kapı arasına sıkıştırılanlardan kullanıyorum kapıma zarar verdi. Koridor için bulabilirsen onlardan al ama koridorunun uzunluğunu ölçüp al.

Arkadaşım almıştı fotoğrafını atmıştı gördüğüm kadarıyla sıkıştırarak sabitlemişti. Sanayide monte edebileceğin barfiks barlarından yapıyorlarmış 20 tl gibi bi fiyata. İstersen onlardan da yaptırabilirsin daha güvenli olur.

Valla açıkcası ben kapı barfiksini pek tavsiye etmiyorum arkadaş aldı çekerken kaymış kapıdan sakatlanıyordu az kalsın.

İnternetten kapı barfiksi almıştım gerçekten çok sağlamdı ne kayma ne başka bişey fiyatıda gayet uygundu ancak olan kapıma oldu çünkü kapı yapısı değişikmiş tamamen tahta olmasına dikkat et kapının örneğin benim odanın kapısı tahta ama yapı olarak tahtanın altı güçlü değil boşmuş yani bunu göz önünde bulundur

Çivisiyle montelersen sıkıstırmali barfiks cubugundan bisi olkaz ama her cekerken sıkıstıriyorsun elinle yoksa acilabilir. 100 kg kadar tasıdı 1 yildir sorun yok kapi kıriliyo felan diyenler oldu bende korktum basta ama hicbisi yok cok sükür. Kapi kirişine takılanlardan sakın alma araya sıkistirilandan al

Ayarlanabilir koridor barfiksini kapiya taktik kapi bayaa bi yamuldu. Kiradaysaniz aman dikkat.
ozaman almiyim hic kimse memnun degil kapiya zarar verirse babam kizar[DOUBLEPOST=1398286414][/DOUBLEPOST]onerileriniz icin hepijize cok tesekkur ederim aslında koridora sikistirmali alsam duvara bisey olmaz ama kayabilir belki onun icin duvari delmek gerek heralde

Back
Yukarı