kanat

Kanat olmadan V yakalanamiyor sanki. Benimde kanat eksikliğim var ondan güzel bir görüntü oluşmuyor bence.

Zaten kanat büyütmek öyle kolay iş değil vücut geliştirmenin çoğu senin genetiğin ile ilgili bu işede geç yaşta başladıysan öyle gördüğün Prolardaki gibi kanatlara sahip olmak zaten zor ancak bu işi kafaya takıp meslek edinirsen belki gerçekleştirebilirsin. Artı Bluediver'ında dediği gibi vücuda üçgen şekli verende kanatlar, kanatlar ve sırt bu işin olmazsa olmazıdır.

Son düzenleme:
Kanat benimde estetik anlayışma pek uymuyor ben genelde plaj vucudu manken vucudu gibi bişeyi hedeflediğimden kanata pek yüklenmiyorum

geniş ve derinliği olan sırt , iyi bir vücudun en büyük göstergesidir. orantısı düzgün bir vücut için bütün kas gruplarını geliştirmen gerekir. en büyük kas gruplarından olan kanat kaslarını çalıştırmazsan görüntünde mutlaka eksikliği ortaya çıkacaktır.

zaten kanat zor çıkan bi adale canınızı sıkmayın ben kaç zamandır antreman yaparım daha güzel bi kanat yapamadım.yani beni rahatsız edecek yürüyüşümü etkileyecek kadar yani ondan canınızı sıkmayın böyle şeylere

bacak çalışmıyorum çalışsam pantolonlara sığmam gibi bi şey olmuş vücuttaki her kas grubunu çalıştırmalısınız proporsiyon için

kanatlar önden ve arkadan görülen nadir kas gruplarından biridir.Ayıca bi tişört vs giydiğinizde kanatlar arkadan kendini direk belli eder adamın vücut çalıştığını gösterirler.

Güzel durur hepsi orantılı şekılde çalışırsan güzel durur zaten o kabadayılar gıbı yurumek ıcın cok calısmak gerekır dıye dusunuyorum

Biceps, tripecs ve omuzdan sonra en sevdiğim yer kanattır. Arkadan sırtı en güzel gösteren yerdir. Zaten Cutler, Arnold vs. gibi adamlar kollarını kapatamadan yürürler diğerleri kendi artisliğinden açar. Bizim o kadar gelişmemiz söz konusu olamaz.

Back
Yukarı