Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar sizde bilirsinizki kanat calışanlar kolları açık biraz kabadayıvari yürüyüsle yürüyorlar ve buda hoş durmuyor ( bence ) o yuzden sırt ve bel calısıyorm ama kanata yuklenmıyorum gelişmemesi icin sizce kanatların gelişmesi guzel duruyormu ?
Zaten kanat büyütmek öyle kolay iş değil vücut geliştirmenin çoğu senin genetiğin ile ilgili bu işede geç yaşta başladıysan öyle gördüğün Prolardaki gibi kanatlara sahip olmak zaten zor ancak bu işi kafaya takıp meslek edinirsen belki gerçekleştirebilirsin. Artı Bluediver'ında dediği gibi vücuda üçgen şekli verende kanatlar, kanatlar ve sırt bu işin olmazsa olmazıdır.
geniş ve derinliği olan sırt , iyi bir vücudun en büyük göstergesidir. orantısı düzgün bir vücut için bütün kas gruplarını geliştirmen gerekir. en büyük kas gruplarından olan kanat kaslarını çalıştırmazsan görüntünde mutlaka eksikliği ortaya çıkacaktır.
zaten kanat zor çıkan bi adale canınızı sıkmayın ben kaç zamandır antreman yaparım daha güzel bi kanat yapamadım.yani beni rahatsız edecek yürüyüşümü etkileyecek kadar yani ondan canınızı sıkmayın böyle şeylere
kanatlar önden ve arkadan görülen nadir kas gruplarından biridir.Ayıca bi tişört vs giydiğinizde kanatlar arkadan kendini direk belli eder adamın vücut çalıştığını gösterirler.
arkadaşlar aşağılayıcı ve dalga geçici yorumlar yazmayalım, bende dalga geçenlerle dalga gecmesini cok iyi bilirim burda fikirlerimizi paylaşıyoruz herkesin görüşüne saygılı olmayı bilelim !!!
Biceps, tripecs ve omuzdan sonra en sevdiğim yer kanattır. Arkadan sırtı en güzel gösteren yerdir. Zaten Cutler, Arnold vs. gibi adamlar kollarını kapatamadan yürürler diğerleri kendi artisliğinden açar. Bizim o kadar gelişmemiz söz konusu olamaz.