Kamburluğumu geçirmek için yastıksız yatmamın bir faydası olur mu?

LordPorvext

Yeni Üye
Başlıkta dediğim gibi Kamburluğumu geçirmek için yastıksız yatmamın bir faydası olur mu?kafa_

olmaz.

kamburluğun normal yolda yürürken kambur durmaksa vucut geliştirme yaparak, sırt kaslarını geliştirerek düzeltebilirsin.

önce doktora gidip sorman daha mantıklı (fizyoterapist)

arkadaşım saçma sapan konular açmayalım adam dık durmaya üşeniyo neymiş yatarken dık durcakmış.bu adam buna üşeniyosa body nasıl yapacak bodyforum yakışmıyo boyle uyeler

dik tut kendini ve sırt çalışman etkili olacaktır.bende 4 sene boyunca online oyunlara kendimi kaptırmış asosyal bir gençtim ve kamburum aşırı fazladıydı spora başladıktan sonra tamamen geçti denemez ama gözle görülür şekilde azaldı.

arkadaşım saçma sapan konular açmayalım adam dık durmaya üşeniyo neymiş yatarken dık durcakmış.bu adam buna üşeniyosa body nasıl yapacak bodyforum yakışmıyo boyle uyeler

afedersin de
sen neyden bahsediyorsun?

kamburluğun nereden kaynaklanıyor? boyun mu sırt mı?

benim de pc başında fazla vakit geçirmek kaynaklı duruş bozukluğum vardı ve body sayesinde üstesinden geldim. yastıksız değil de, özel yastıklar var boyun ağrısı yapmayan (eğer kamburluğun boyun kaynaklıysa) onlardan alabilirsin.

kamburluğun nereden kaynaklanıyor? boyun mu sırt mı?

benim de pc başında fazla vakit geçirmek kaynaklı duruş bozukluğum vardı ve body sayesinde üstesinden geldim. yastıksız değil de, özel yastıklar var boyun ağrısı yapmayan (eğer kamburluğun boyun kaynaklıysa) onlardan alabilirsin.

onlardan bende de var fakat yüzüstü uyuduğum için hiçbir faydası olmuyor :S

Bilgisayar başında fazla oturmamdan kaynaklanıyor galiba!!!Body yeni başladım bodyle geçecekse sorun yok,dik durabiliyorum,aşırı değil kambur ama rahatsız ediyor beni daha fazla kambur olurum diye ve yaşım 15,boy 172cm,kilo 45 zayıflıktan kaynaklanıyordur belki

ters mekik çek
dik yürü yerde bişe arar gibi yürüme
dik otur
esneme hareketlerini her gün yap
barfiksi ihmal etme
body elbette faydalıdır ama asıl çözüm değildir.
asıl çözüm yukardakileri yapmandan geçiyor
tabi zaman alacaktır. sabır ve sebat göstermelisin
not:forumda bu konuyla ilgili topicleri arayıp bul, faydalı bilgiler var

Seninde söylediğin gibi zayıflık ön plana çıkarıyodur.Spor yap,düzenli beslen kilo almaya çalış.Kamburluğa en iyi çözümlerden biride yüzmektir.Malum yaz aylarındayız,imkanın varsa her gün yüzmeni öneririm.Bilgisayar başında da çok oturma;)

Back
Yukarı