KALORİ AÇIĞI LÜTFEN YARDIM

şöyle kabaca sölim , örneğin spor yapmasan dahi kaslarının kendini koruması için atıyorum 100gr besine ihtiyacı var sen bunu 60 gr alırsan kas ihtiyacı olan besine ulaşamayacak ve beslenmek için sağa sola saldıracak , e sen zaten 1000 kalori açığı oluşturursan kendini küçültmeye gidecek yani bu hikayenin kabası böyle, spor yapan biri için kasların %80 proteine ihtiyacı vardır ve bu da en az kilo x 1,5 kattır , 100 kg lık bir birey günde 150 gr protein almazsa o kasların gelişmesini bekleme. Bu hikaye kabaca böyle[DOUBLEPOST=1564982603][/DOUBLEPOST]
l-carnite gibi takviyeler o an için metabolizmayı artırır sonrasında etkisi geçer, bunun için spordan 30 dk evvel için diyorlar....
abi bırak boş ver. baksana bir tanesi ergen, 30 yaşındaki adama oğlum diyor diğeri yardım isteyip her söylenene itiraz ediyor. forumu araştırmış olsa yaptığının yanlış olduğunu zaten anlayacak. kapasite yok ama.

abi bırak boş ver. baksana bir tanesi ergen, 30 yaşındaki adama oğlum diyor diğeri yardım isteyip her söylenene itiraz ediyor. forumu araştırmış olsa yaptığının yanlış olduğunu zaten anlayacak. kapasite yok ama.
Kendinizce haklı olabilirsiniz saygı duyarım ama vücudumdaki değişimi görmenizi isterdim bu konu ile ilgili kesin bir kaynak ve bilimsel araştırma yok çoğu konu ile ilgili var bunda yok o yüzden münazara ortamı olması normal çünkü kimse net bişey diyemez herkes kendine mantıklı gelen yorumu yapıyor ama benim vücudumda çok ama çok iyi etki verdi hem kas aldım hem yağ yaktım kimse alınıp rahatsız olmasın herkes yorumunu yapıyor

Kendinizce haklı olabilirsiniz saygı duyarım ama vücudumdaki değişimi görmenizi isterdim bu konu ile ilgili kesin bir kaynak ve bilimsel araştırma yok çoğu konu ile ilgili var bunda yok o yüzden münazara ortamı olması normal çünkü kimse net bişey diyemez herkes kendine mantıklı gelen yorumu yapıyor ama benim vücudumda çok ama çok iyi etki verdi hem kas aldım hem yağ yaktım kimse alınıp rahatsız olmasın herkes yorumunu yapıyor
Benim anlattıklarımda yorum yok hepsi bilimsel veri. Spora yeni başlayan biri eline dambıl almasa sadece oturup kalksa gene gelişir kasları ama kısa süre, sonra gelişim durur, bana kimse anlatamaz 1000 kalori açık veriyorum ama kaslarım gelişiyor , ya sen aldığın kalorileri yanlış topluyorsun ya da toplam indeksini hatalı ölçtün. Millet 1000 kalori fazla alıyorda kaslarım büyüsün diye oda sporu doğru yapmazsan gene büyümüyor onun için 1000 kalori açığım var ama kaslarım büyüyor bir şehir efsanesidir...[DOUBLEPOST=1565241728][/DOUBLEPOST]
before after resim at görelim değişimi yık tabuları :)

Back
Yukarı