pijamap
Üye
Sağol ama ben bildiğimi okumakta ısrarcıyım
Bildiğinden şaşma, seni engellemeye çalışıyorlar, tam gaz devam.
Sağol ama ben bildiğimi okumakta ısrarcıyım
@ kalkan, gogus hareketlerinin bir saat surdugunden bahsetmissin, bu kadar uzun ayni kas calistirilmaz. Gogus programini yazarmisin?
Şahsi görüşüm, bench ve incline bench yeterlidir. Hadi bir tane daha ekle, misal butterfly. Çok çalışınca çok gelişecek diye bir şey yok, ki sen daha başlangıç seviyesindesin.
3 hareket bence yeterli çok hareket demek yeni başlayanlarda bu yalnış çok görülür çok gelişme demek olduğu sanılır şimdi bende o yollardan geçtim bir kaç ay 6-7 göğüs hareketi yapmıştım üstelik tekrarlarda yüksekti sanıyordumki çok gelişeceğim ama gün geçtikçe yaşayarak anladımki yalnış yapmışım şimdi kalkan333 arkadaşımızda kendisi bu programın işe yaramadığını görünce düzenli sağlam bir antreman programına geçecek yani burada ne söylersek söyleyelim gerçeği görene kadar kendi bildiğini yapacak maalesef
Programını tam inceleyemedim ama, daha öncede yazmıştım. Şöyle bir yol izleyebilirsin, p.tsi, perşembe tüm vücut rutini yaparsan doya doya çalışmış olursun.Ya zaten salona haftada 2 gün gidiyorum bırakında doya doya çalışıyımevde çalışsam veya spor salonun a yazılsam niye 1 günde 6 hareket yapıyımki.
Kardeşim param olmadığı için belediyenin spor salonuna gidiyom onlarda hafatada 2 gün salı perşembe günleri sabah 7 de gidebiliyosun. Bu spor için tek engelim para ama onuda aşıcam
ülkemizdeki insanların çoğu asgari ücret yada biraz daha fazla parayla geçiniyor birazda bu yüzden vg sporucusu göremiyoruz onlarda haklı çok masraflı bir spor kirası faturası yemesi içmesine bile zor para yetiyor hatta yetmeyende çok kredi kartı borcu almış başını gitmiş çoğu kişinin yani paraya kıy yada para bul demek kolay değil akrabam elimden tutmasa bende hardcore vg yapamıyacaktım maalesefee vücut geliştirme masraflıdır kardeşim hele kilo almak istiyorsan daha masraflı olur parya kıyacaksın biraz![]()
ülkemizdeki insanların çoğu asgari ücret yada biraz daha fazla parayla geçiniyor birazda bu yüzden vg sporucusu göremiyoruz onlarda haklı çok masraflı bir spor kirası faturası yemesi içmesine bile zor para yetiyor hatta yetmeyende çok kredi kartı borcu almış başını gitmiş çoğu kişinin yani paraya kıy yada para bul demek kolay değil akrabam elimden tutmasa bende hardcore vg yapamıyacaktım maalesef