Kaldırdığım ağırlıklar durumuma göre az mı?

Tüylü tüysüz, kaslı yada kassız. İnsanları farklı şeylerle değerlendirin. Diğer husus kızlar için bu sporu yapan bizden değildir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ayrıca bu dünyada en az ego sporcularda ve gerçekten hakkını veren bilim adamlarından olur, egonuz var ise sporcu değilsiniz.

Neyse adamın kaldırdığı ağırlıklar güzel :) omuz en iyi bölgesi. Diğerleri yaşına göre çok iyi. Dün Deadlift 160 kg belimi sakatladım, bugün squat yapmaya gidiyorum şans dileyin.

Neyse adamın kaldırdığı ağırlıklar güzel :) omuz en iyi bölgesi. Diğerleri yaşına göre çok iyi. Dün Deadlift 160 kg belimi sakatladım, bugün squat yapmaya gidiyorum şans dileyin.

Tesekkürler ciddi birşey değildir umarım iyi sporlar

Tesekkürler yorumun için. Yaşımdan ötürü bacağı vücut ağırlığımla çalışıyorum ağırlıklı squat, leg press gibi hareketlerin bana sakıncalı olabileceüini duydum o yüzden evde vücut ağırlığımla karın+bacak süper set şeklinde çalışıyorum

Sizin gibi insanlar yüzünden Spor türkiyede gelişmiyor.
Aklınız fikriniz kızlar nereden hoşlanacak birader

Sizin gibi insanlar yüzünden Spor türkiyede gelişmiyor.
Aklınız fikriniz kızlar nereden hoşlanacak birader

Yanlış mesajı alıntıladınız heralde ben öyle birşey demedim tüm kas gruplarımı çalıştırıyorum ben ve amacım kızlar değil zevk alıyorum ben gelişimimi gördükçe. Hayat tarzı derler ya onun gibi oldu bende bu spor.

Yanlış mesajı alıntıladınız heralde ben öyle birşey demedim tüm kas gruplarımı çalıştırıyorum ben ve amacım kızlar değil zevk alıyorum ben gelişimimi gördükçe. Hayat tarzı derler ya onun gibi oldu bende bu spor.

Aynen hocam yanlış mesajı alıntılamışım kusura bakmayınız.
O kızlar omuz sevmez diyen arkadaş için söylecektim.

Omuz biceps karın mi?
İlk baktıkları yer squat'ın şekillendirdiği bölge :)
Daha sonra kendi beğenilerine göre değişiyor. Ama 1 numara hep aynı :)

Back
Yukarı