Cengizhan CAN
Üye
Kızlar neyi veriyormuş? [emoji23] çocuk musun yahu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
O yorumda akdenizde dağların kıyıya paralel uzandığını anlatmak istedimBu yorumda ne demek istedin ?
Orda haklısın , biraz fazla çıkıştımKızlar neyi veriyormuş? [emoji23] çocuk musun yahu.
Sen çok konuşma tüysüz , sakalım çıkmıyor diye konu açan üyeO yorumda akdenizde dağların kıyıya paralel uzandığını anlatmak istedim
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Doğru diyosun kardeşim , ama adam laf atınca adamın konusunun içine ettik K.bsınTüylü tüysüz, kaslı yada kassız. İnsanları farklı şeylerle değerlendirin. Diğer husus kızlar için bu sporu yapan bizden değildir.
Neyse adamın kaldırdığı ağırlıklar güzelomuz en iyi bölgesi. Diğerleri yaşına göre çok iyi. Dün Deadlift 160 kg belimi sakatladım, bugün squat yapmaya gidiyorum şans dileyin.
Sizin gibi insanlar yüzünden Spor türkiyede gelişmiyor.Tesekkürler yorumun için. Yaşımdan ötürü bacağı vücut ağırlığımla çalışıyorum ağırlıklı squat, leg press gibi hareketlerin bana sakıncalı olabileceüini duydum o yüzden evde vücut ağırlığımla karın+bacak süper set şeklinde çalışıyorum
Sizin gibi insanlar yüzünden Spor türkiyede gelişmiyor.
Aklınız fikriniz kızlar nereden hoşlanacak birader
Aynen hocam yanlış mesajı alıntılamışım kusura bakmayınız.Yanlış mesajı alıntıladınız heralde ben öyle birşey demedim tüm kas gruplarımı çalıştırıyorum ben ve amacım kızlar değil zevk alıyorum ben gelişimimi gördükçe. Hayat tarzı derler ya onun gibi oldu bende bu spor.
hayır hocam yanlış söyleme lütfenAynen hocam yanlış mesajı alıntılamışım kusura bakmayınız.
O kızlar omuz sevmez diyen arkadaş için söylecektim.