Kaldırdığım ağırlıklar durumuma göre az mı?

fbirfn

Üye
İyi günler iyi sporlar herkese

16 yaşımdayım 11. Ayım bu sporda. bulk dönemindeyim. kaldırdığımın ağırlakları az buluyorum 1 yıl olacak çünkü nerdeyse

Kol 37 (soğuk)
Omuz 123
Yağ oranımı bilmiyorum ancak %15-16 vardır
Neyse uzatmadan başlıca hareketlerde kaldırdığım ağırlıkları yazayım

Barbell curl 40 kg 7-8 tekrar
Bench press 70 kg 7-8 tekrar
Barbell row 65 kg 7-8 tekrar
Shoulder press dambıl 50 kg 8-9 tekrar
Yana açış 10 ar kilo ile 10-12 tekrar

Hepsi nizami bar dahildir
(Supplement kullanmıyorum pre workout vs)
Gelişim hızımdan memnun olmadığım için sorun arıyorum acaba ağırlıklarımda mı sorun var? Çok tesekkürler şimdiden

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rakamlar iyi. Zamanla artacak. Dönem dönem sınırını aşmak için yükleme yapabilirsin. Örneğin değişiklik yapıp 3 hafta boyunca 5 tekrar 3 tekrar gibi zorlamalar deneyebilirsin.

Bu arada bacak çalışması görmedim :)

Boy ve kilo yazar mısın?
Bacak ile alakalı da yazmamışsınız.
Pre-workout kullanmanı tavsiye ediyorum. Ağırlıklara gelirsek rakamlardan ziyade hareketi doğru yapman önemli. Göğüs rakamları çok az sadece omzu beğendim.

Rakamlar iyi. Zamanla artacak. Dönem dönem sınırını aşmak için yükleme yapabilirsin. Örneğin değişiklik yapıp 3 hafta boyunca 5 tekrar 3 tekrar gibi zorlamalar deneyebilirsin.

Bu arada bacak çalışması görmedim :)

Tesekkürler yorumun için. Yaşımdan ötürü bacağı vücut ağırlığımla çalışıyorum ağırlıklı squat, leg press gibi hareketlerin bana sakıncalı olabileceüini duydum o yüzden evde vücut ağırlığımla karın+bacak süper set şeklinde çalışıyorum

Nereye kadar gelişmek istiyosun bilemem ama sana tavsiye; sırt çok çalışma kızlar omuz, karın ve bicepslere bakıyor en çok ;) genis omuz tamam ama kanatları hiç beğenmiyorlar abartı buluyorlar ;)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Back
Yukarı