Kalçaların Büyük Olması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cem62
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben Her Salona Girdiğimde Tezahurat Yapıyo Hocam Bana :)
(Efrahim'in g. kocamaaaan kocamaaaan kocamaaaan diye :D)
Hakkaten Öyle Ama Çok Şınav Çektim Zamanında Bel Kıvrımını Açığa Çıkartıyo Ve Toplu Duruyo Kalçalarım. Benm Hosuma Gidiyo :) Hocam Da Geçen İtiraf Etti Keşke Seninki Gibi Kalçalarım Olsa Dedi, Kuru g. Var Hiç Beğenmiyorum Dedi xD

spor salonunu değiştirmeni öneririm :D

Ben Her Salona Girdiğimde Tezahurat Yapıyo Hocam Bana :)
(Efrahim'in g. kocamaaaan kocamaaaan kocamaaaan diye :D)
Hakkaten Öyle Ama Çok Şınav Çektim Zamanında Bel Kıvrımını Açığa Çıkartıyo Ve Toplu Duruyo Kalçalarım. Benm Hosuma Gidiyo :) Hocam Da Geçen İtiraf Etti Keşke Seninki Gibi Kalçalarım Olsa Dedi, Kuru g. Var Hiç Beğenmiyorum Dedi xD

ya öldüm gülmekten ne güzel tezahüratmış o öyle :D:D:D:D:D

konun üstünden çok vakit geçmiş, genelde bayanlarda olduğu için bu tip kalça ve bacaklardan yağlanma psikolojisi ve kabullenmesi benim için çok zor oldu. hep özendim güzel kot pantlonlar giymeye gömlekler t-shrtler. bakıyorum aslında sokakta kalçası büyük olan erkekler var ama kimi bunu kabullenebilmiş ve rahat rahat giyinebiliyor. spor ile bir yere kadar başa çıkabildim sporu bıraktığım zaman tekrar başladığım noktaya döndüm spor yapmaktan çok hoşlanmıyorum ömür boyu spor yapamam. Vücudumun belden altı ve belden üstü sanki apayrı iki genetiğe sahip. bu konudan şikayetçi olan arkadaşlar kalıcı bir çözüm bulabildinizmi ?

aynı sorunda bende var belim ince ve kalçam büyük bende bu konuda cok sıkıntılıyım.Pantolon vs giydigimde kötü,orantısız bi goruntu ortaya cıkıyor.

Bence squat ve deadlift kalçada büyümeye neden olmadığı gibi, estetik olarakta güzel bir görüntü veriyor.Çalıştığım salonda hoca hariç bir çok kişi "aman squat yapma, bacak çalışma, kalçan büyür vb diyor" Dikkatimi çeken ise bunu söyleyenler sadece üst kısmı çalıştığı için haliyle kalça ve bel orantısız duruyor.Elbette burda yüksek ağırlıklarda squat deadlift yapan vardır, bunlarında kalça büyüttüğüne inanmıyorum.Ayrıca genetik faktörler bir yana düzenli kardiyo( hit kardiyo) kalçadan bacaklara her türlü incelemeye neden oluyor.

Futbolcularda da sık görülen bir durumdur. Bacak kaslarının küçük yaştan itibaren çalıştırılmasıyla ve genetik yapının da etkisiyle ortaya çıkan bir durum. Özellikle kısa boylu erkeklerin kemik yapısında meydana gelen durumdur.

Benimde boyum 174 kilom 68 kalçalarımda yağ var.Birazda karın bölgemde yağ var.Kemiklerim çok ince en son kas ölçümümde 52 kg kas çıkmıştı.Kas kaybetmeden yağlarımdan kurtulmak istiyorum bana yardım edermisiniz haftada 2 gün fitness yapıyorum.

Sevgili dostlar. Aynı dertten muzdarip olan arkadaşları görmek bir nevi teselli etsede sorunumun çözümü değil :) Bende de aynı dert var ama benimki geniş. Yanlara doğru yani. Kemik yapısından mı? Basenden m,? Yağdan mı? bilemiyorum. Bazı kız arkadaşlar bende basen olduğunu söylüyorlar. Bence biraz kemik yapısından olabilir. Bacaklarımda kalın üst kısmı. squat, koşu işe yarayabilir. Bir aydır diyet yapıyorum 7 kilo verdim. Boyum 189, kilom 77 kalça genişliğim 107cm bel genişliğim 84 cm. normal miyim? Kalçalarım küçülebilir mi?

Bizde dümdüz diye şikayet edelim peeh. Bir kadın tarafından hiç kalçalarınız avuçlanmak istenmedi sanırım? Avuçlanacak bir şey yok diye ağlıyoruz. Kalçaları değişelim mi? :)) Yapacak bir şeyiniz yok keyfini çıkarın bunun için diyet yapmaya değmez. Zayıf olanı kuvvetlendirin (Omuz,kanat) irileştikçe kalçalar göze daha az batar belde biraz ince kalınca ekstra çekici gösterir.

JAILBAIT TANGO CLIPS YOUNG MODELS FORUM

ВЕБСАЙТ: ОТКРЫВАЙТЕ ТОЛЬКО В АНОНИМНОМ ТОР БРАУЗЕРЕ (В ДРУГИХ БРАУЗЕРАХ ССЫЛКА НЕ РАБОТАЕТ) http://torx5mtxatfovjmdizm27tsqusa4bgej5qx7zvv2quxvh44spl5xzsad.onion

МАГНЕТ ССЫЛКА 218ГБ ВИДЕО ДЛЯ ТОРРЕНТ КЛИЕНТА: magnet:?xt=urn:btih:abd5aaed52b5994fe54136701c4c18156bd28415

Back
Yukarı