Kalça Eritme

Arkdaşlar öncelikle merhaba. Yaklaşık 3 yıldır bu problemden muzdaribim. Evde kendim spor yapıyorum fakat daha çok kol ve göğüs ağırlıklı son 7-8 aydır bacaklara yüklendim. Kalça içinde bazı hareketler yaptım ama hiç eritemedim . Bu konuda yardımcı olurmusunuz egzersiz yiyecek vb.
Ölçüler:
Göğüs:92
Bel :82
Kalça:94

Dostum benim şu an beslendiğim gibi beslenebilirsin benimde amacım yağ yakmak uykudan uyanınca kahvaltı etmeden önce kardiyo yaparsan kesinlikle yağ yakmış olursun+glisemik indeksi düşük besinler almalısın karbonhidrat tüketeceksen ekmek beyaz pirinç bal reçel vs. kesinlikle olmamalı + nescafe yeşilçay gibi şeyleri bolca tüket kardiyoda sana yardımcı olacaktır yağ yakımında ve kesinlikle toz şeker krema vb. uzak dur+ pişmiş yağ tüketme yani kızartma vs olmamalı haşlama yiyebilirsin ama yağıda almalısın salata tüketirken üzerine hafif zeytinyağı dökebilirsin . Bunlar benim şu an uyguladığım şeyler unuttuğum birşey varsa bilmiyorum . Kolay gelsin :D[DOUBLEPOST=1419089482][/DOUBLEPOST]Şunu da belirteyim kalça bölgesine yönelik egzersizleri bırakma dolaylı yolla oda yağ yakımına yardımcı olur ama kardiyo kardiyo kardiyo kardeşim.

Back
Yukarı