Kahvalti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
standaart dedi:
mrb arkadaşlar kahvaltı kaygılarınıza hak veriyorum feci önemli bu spor için!Ben stajyerim dolayısıyla 9.00 gibi ofiste olmam gerekmekte 1 aydır salon sporuna başladım mesai bitiminde saat 20.00 gibi spora gidiyorum.180,65,yaş 24 karın kaslarını belirginleştirmek ve sırtımda yumuşaklığa sebep olan yağları eritmek için cardio'ya başladım,her sabah saat 06.00'da kalkıp hiçbirşey yemeden yarım çay bardağı sirke ile karıştırılmış bir bardak su içiyorum ardından başlıyorum mekik,kalça,şınav ve yan yağları eriten egzersizler yapıyorum 7.00'a kadar egzersize dewam,egzersiz bitiminde cornflex,meyveli müsli ve süt karışımını yiyiyorum ardından 5 tane yumurtanın beyazı 1'inin sarısını yiğiyorum ve bol bol su içiyorum zira o kadar çok terliyorumki damla damla akmakta,düzenli yapmaya çalıştığım budur,bi yanlışım varsa lütfen arkadaşlar paylaşalım bilgilerimizi!!!!
1.80 boya 65 kilo oldugunu sölüyorsun.. ve buna ragmen sırt bel bolgesınde bir yaglanmadan söz ediyorsun.. bildigim kadarıyla sende bölgesel yaglanma soz konusu ve bu tur yaglanmalar genelde genetik oluyor.. yaptığın yag eritme antrenmanın guzel ancak bence kilon yine de az bu nedenle gun ıcersinde ve özelikle aksam antrenmanlarından once karbonhidrat alımını artırmalısın ki antrenmanlar sonucu kas kütlesi kaybetmeyesin..
bu arada bir sorum olacak: sabah antrenman öncesi içtiğin sirkeli su yag eritmeye yönelik mi?

evet bence boyuna göre kilo az ve sirkeli suyu bende merak ettim geneldi iştah kapatmak yoluyla kilo vermek için kullanıyorlar diye biliyorum ve aç karnına cardio yapman elbette faydalı ancak çok bitkinde düşersin 65 kilosun neticede bide karınkaslarım belirginleşsin istiyorum demişsin ağırlıkla mekik sehpasında 6x12 yap 20 kilo ile bu sayede karın kasların büyüyecektir

sirke suyu esprisi diyetisyen bi yakınımızın tavsiyesi elma sirkesi olması şartıyla sabahları aç karnına tüketmenin yararlı olacağını söyledi yağ yakımını sağlıyor,evet haklısınız kilom pek az ancak sırtım ona keza yumuşak yumuşak yağlı bu durum irite ediyor beni güzel bi sırt amacındayım umarım bu hırsı kaybetmem...

Standaart, sırtın yumuşak ve yağlıysa, bence yağ kaybetmekten öte, kas kazanmaya bakmalısın.
Diyelim yağları kaybettin, ki bence buda olmayacak, altta kas olmadiktan sonra, ortaya hicte ic açıcı bir durum çıkmayacak.
Sırtı kalınlaştırmanın ve sıkılaştırmanın yolu, barbell rowing'den geçer, lat pull down ise, kürek kemiklerini yayarak sırtını genişletir.
Barbell Rowing'de ağır gireceksin, ben bir zamanlar, 40 kiloyla kendimi kandırıyordum, artık, 60-70-80-90 kg'luk piramit yapiyorum, ve gerçekten büyük fark oldu.
Bu harekette büyük kilolar hedefleyeceksin, diet kas olmadan bir anlam taşımaz, özellikle sırt gibi bir bölgede, iyice gelişmiş kasların yoksa, yağsız halinde, kürek kemiklerinin dışarı fırlamış görüntüsü hiçte iç açıcı olmaz.
Haksız mıyım?

haklısın ancak biseps triseps gögüs benim de ilgimi çekmekte ve fakat kalın bir bel var iken bu hareketlere yoğunlaşmak istemiyorum bende amaç önce bi şekilde bel ve sırt etrafındaki yağ katmanlarından kurtulmak,kasık çizgisini belirginleştirmek,karın kaslarına şekil vermek bu üçlü aşamayı tamamladıktan sonra tüm enerjimle saldırıcam bench press,biseps ve bacaklara yani kafamda bu şekilde bi sıralama var illaki şu anda salonda programımı nizami yapıyorum kanattır gögüs triseps yada dips çalışıyorum zaten ancak hırs yapmıyorum cardio'ya ve mekiğe ağırlık verdim ....

Back
Yukarı