bonatschi
Özel Üye
1.80 boya 65 kilo oldugunu sölüyorsun.. ve buna ragmen sırt bel bolgesınde bir yaglanmadan söz ediyorsun.. bildigim kadarıyla sende bölgesel yaglanma soz konusu ve bu tur yaglanmalar genelde genetik oluyor.. yaptığın yag eritme antrenmanın guzel ancak bence kilon yine de az bu nedenle gun ıcersinde ve özelikle aksam antrenmanlarından once karbonhidrat alımını artırmalısın ki antrenmanlar sonucu kas kütlesi kaybetmeyesin..standaart dedi:mrb arkadaşlar kahvaltı kaygılarınıza hak veriyorum feci önemli bu spor için!Ben stajyerim dolayısıyla 9.00 gibi ofiste olmam gerekmekte 1 aydır salon sporuna başladım mesai bitiminde saat 20.00 gibi spora gidiyorum.180,65,yaş 24 karın kaslarını belirginleştirmek ve sırtımda yumuşaklığa sebep olan yağları eritmek için cardio'ya başladım,her sabah saat 06.00'da kalkıp hiçbirşey yemeden yarım çay bardağı sirke ile karıştırılmış bir bardak su içiyorum ardından başlıyorum mekik,kalça,şınav ve yan yağları eriten egzersizler yapıyorum 7.00'a kadar egzersize dewam,egzersiz bitiminde cornflex,meyveli müsli ve süt karışımını yiyiyorum ardından 5 tane yumurtanın beyazı 1'inin sarısını yiğiyorum ve bol bol su içiyorum zira o kadar çok terliyorumki damla damla akmakta,düzenli yapmaya çalıştığım budur,bi yanlışım varsa lütfen arkadaşlar paylaşalım bilgilerimizi!!!!
bu arada bir sorum olacak: sabah antrenman öncesi içtiğin sirkeli su yag eritmeye yönelik mi?