Kahvaltı için bulduğum pratik öğün uygun mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tun4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir önerim var nesfit tarzı yada k-fleks tarzı bir şey al yani besleyici az yağlı ve şekersiz içine bal yada pekmez at on numara olur .
Yanlış yönlendirmeyelim lütfen defalarca konuşuldu ve televizyonda science tech progrmaındada bu konua raştırıldı ve tamamen sağlıksız oldukları kanıtlandı

hem şekerliler hem tuzlulr hemde lif oranları çok fazla düşük
onun yerine yulaf önerildi ama onuda tadı yüzünden çocuklar tüketmiyor yulafı tatlandırmak için müsli katılabilir içine o zaman bahsettiğiniz ürünlerden çok fazla sağlıklı olur.

Yanlış yönlendirmeyelim lütfen defalarca konuşuldu ve televizyonda science tech progrmaındada bu konua raştırıldı ve tamamen sağlıksız oldukları kanıtlandı

hem şekerliler hem tuzlulr hemde lif oranları çok fazla düşük
onun yerine yulaf önerildi ama onuda tadı yüzünden çocuklar tüketmiyor yulafı tatlandırmak için müsli katılabilir içine o zaman bahsettiğiniz ürünlerden çok fazla sağlıklı olur.
nesfit de o kadar şeker yok fakat coco pops larda var yani nesfitin vitaminlisi zararlı olduğunu zannetmiyorum fakat bazı ürünler gerçekten şekerli

Tam da bugün eti lifalif ve nestle nesfit chocolat almıştım. %50 %50 karıştırıp sütle yemeyi düşünüyorum, belki yulafı biraz daha fazla koyabilirim. Bunun yanında da 2-3 yumurta yemeyi düşünüyorum sabahları.

nesfit de o kadar şeker yok fakat coco pops larda var yani nesfitin vitaminlisi zararlı olduğunu zannetmiyorum fakat bazı ürünler gerçekten şekerli
Sizin veya benim zannetmemle belirlenmiyor bunlar test edildi
tuz ve şeker içeriyorlar ve lif içermiyorlar

tun4 lifalif iyi tercih yanına müsli al karıştır o aldığın şey son derece sağlıksız yeme onu faydası yok zararı var
yulafın içine müsli karıştır veya kuruüzüm kuruyemiş kat fındık ceviz kat üzüm kurusu kat hem çok sağlıklı hemde çok lezzetli olur

Back
Yukarı