Merhaba arkadaşlar adım ismail daha önce de konu açmıstım o gün bu gün degişen bişey olmadı. ben 178 cm boyunda 87 kiloyum. Omuz 130 cm bel 95 cm kol 38 cm vs. Daha önce body sporunu 3ay yap 6ay yapma gibi gibi bir çok kez yapıp bıraktım. Beslenme olayını birtürlü oturttamadıgım için yağlarımdan tam anlamıyla kurtulamadım. Kendimce kuvvetli güçlü bir yapıya sahibim antremanlarımı hemen hemen %80 %90 verimle yaptgımı düşünüyorum. Salonda aylak aylak gezen tiplerden vs asla olmadım antremanı gayet ciddiye alıp yapan biriyim lakin dediğim gibi beslenme olayını rayını hiçbir zaman oturttamadım bundan dolayı hep yaglı kuvvetli bir insan oldum lakin bu sefer ciddi anlamda 6 aylık bir ön adım için kendimce beslenme + suplement programı yapmak istyrm bu konuda bilgili arkadaşlarımın yardımlarına gercekten cok ihtyacim var. Biliyorum ki beslenme bu sporun %70 ini olusturuyor.Ve ben bu faktörü hep göz ardı ettiğim için kaliteli parçalı kaslara sahip 6 pack li vs vs bi adam olamadım.
6 ay gibi bir süre mükemmel bir beslenme ve antreman programıyla tamamen yaglarımdan kurtulmak istyrm. Bunun BERABER güzel bir beslenme programı yazalım istyrm. OLUŞTURALIM DAHA DOGRUSU.
6 ay YETECEK kadar alabilecğim suplementleri yazacagım.
Universal NutritionAmino2700 350Tablt x 3 = 1050 tablet / 180 = 6 tablet günlük
Hardline Whey 3 Matrix Protein 2300 gr x4=9200gr/180= 51 gr protein
Hardline Nutrition Burner 160tablet x4=640/180 =3,5 tablt
evet arkadaşlar tüm bunlarla beraber sabah öğlen ve akşam için öğün tavsiyeleri bekliyorum. İyi sporlar dilerim herkese.
6 ay gibi bir süre mükemmel bir beslenme ve antreman programıyla tamamen yaglarımdan kurtulmak istyrm. Bunun BERABER güzel bir beslenme programı yazalım istyrm. OLUŞTURALIM DAHA DOGRUSU.
6 ay YETECEK kadar alabilecğim suplementleri yazacagım.
Universal NutritionAmino2700 350Tablt x 3 = 1050 tablet / 180 = 6 tablet günlük
Hardline Whey 3 Matrix Protein 2300 gr x4=9200gr/180= 51 gr protein
Hardline Nutrition Burner 160tablet x4=640/180 =3,5 tablt
evet arkadaşlar tüm bunlarla beraber sabah öğlen ve akşam için öğün tavsiyeleri bekliyorum. İyi sporlar dilerim herkese.