Kafam çok karışık profesyonellerden yardım istiyorum :( > lütfen okuyun çok önemli

Ben beslenme programından çok kortizol e deginmek istiyorum sana kilo aldiranda bu kortizol zaten kemik erimesine yol açiyor sinirleri uyuşturuyor çok zararli bir ilacilac birak o ilaci türk doktorlarinin mantigi kolum agriyor diyorsun kolu uyusturuyor hissetmemen icin, nerdenmi biliyorum? Babaannem de kullaniyor 75 yasinda bu ilaci yillarca kullandi ve tum sinirleri uyusuk bazi ayak parmaklarini oynatamiyor ve oldukca kilolu hele sukur birakmaya ikna ettik yavas yavas parmaklarini oynatmaya kilo vermeye başladı 115 kilolardan 95 e düstü.. Sabahları aç karnına 1 bardak suya yarım çay kaşıgı karbonat kat iç bunu ictikten sonra yarım saat bekle bisi yeme karbonati A 101 den bulabilirsin ucuz zaten bu karbonatli su işini de ben bizzat kullandirttim ve sonuc alanlari gordum en buyuk ornek dedigim gibi babaannem.. Bunu ben degil Dr. Kemal Milar söylüyor uydurmaca bişi degil neyse sen dediklerimi uygula gordugun belirtileri ve sonuclari burdan yaz hadi gecmis olsun..

Karbonat muhabbetini biliyorum ben onu bi litre suya bi Kaşık katıp o şekilde içiyordum daha önce suyun Alkali değerini arttırıyor . Onu da yapacağım sonuçları yazıcam tabiki de :) :)[DOUBLEPOST=1419629747][/DOUBLEPOST]
Bide tekrardan baktim benmi atladim diye yinede gorememisim korum sanirim [emoji4] yazan arkadasta kortizol yazinca iyice gitmis benim kafam...

Sic Semper Tyrannis

Bazen Gözümüzün önünde duran şeyi göremeyiz :)

Karbonat muhabbetini biliyorum ben onu bi litre suya bi Kaşık katıp o şekilde içiyordum daha önce suyun Alkali değerini arttırıyor . Onu da yapacağım sonuçları yazıcam tabiki de :) :)[DOUBLEPOST=1419629747][/DOUBLEPOST]
1 litre suya bir yemek kaşıgı karbonat çok fazla değilmi bi bardak su 200 ml civarı ortalama tabiki bu, bardaga gore degisir. Ama 200 ml ye yarım cay kaşıgı karbonat 1 lt suya 1 yemek kaşığı karbonat fazla gelir. Ayrıca evet alkali liğini yani bazlığını arttırıyor bunu bizzat yapmıştık testini bir choyang hocasıyla, ama karbonatlı su vücuttaki yağı atıyor vücudun kan dolaşimini hizlandiriyor bobrek ustu bezlerini çalıstirarak eklemler arasindaki gereken yagları salgılıyor yani bi cok faydasi var. Belki siz biliyorsunuzdur bunları ama başka kilosundan şikayetci biri bunu okursa diye açıklamasını yaptım :)

Ölçümlerimi yaptım biraz utanıyorum bu kilolardan ama sonuçta çaba gösteriyorum :) başlamak bitirmenin yarısıdır :D

Kilo:73
Kol:34
Bel:77
Kalça:111
Üst bacak:69
Diz:45
Alt bacak:41
Yağ oranım%35.8
Metabolik yaşım 36 çıkmış :(

Vücut ölçümlerini ve kilo her hafta
Yağ oranını ayda bir yaptıracağım moral bozmamak adına

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim , takıldığın noktada destek Olanları görmek çok güzel birşey :):)

Ölçümlerimi yaptım biraz utanıyorum bu kilolardan ama sonuçta çaba gösteriyorum :) başlamak bitirmenin yarısıdır :D

Kilo:73
Kol:34
Bel:77
Kalça:111
Üst bacak:69
Diz:45
Alt bacak:41
Yağ oranım%35.8
Metabolik yaşım 36 çıkmış :(

Vücut ölçümlerini ve kilo her hafta
Yağ oranını ayda bir yaptıracağım moral bozmamak adına

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim , takıldığın noktada destek Olanları görmek çok güzel birşey :):)
Vücut ölçümlerini ve kiloyuda ayda bir yap sonucta olculerde kiloda bi anda degismeyecek hem surekli tartilma bu hem moralini bozabilir hemde sonuclar yanlis olabilir vücut yağ oranı hakkinda iyi dusunmussun gerci moralden ziyade bi hasftada öyle hemen yağ orani falan düşmez bu iş sabır isi hersey hemen bi anda olmaz sabirli ol. :)

Vücut ölçümlerini ve kiloyuda ayda bir yap sonucta olculerde kiloda bi anda degismeyecek hem surekli tartilma bu hem moralini bozabilir hemde sonuclar yanlis olabilir vücut yağ oranı hakkinda iyi dusunmussun gerci moralden ziyade bi hasftada öyle hemen yağ orani falan düşmez bu iş sabır isi hersey hemen bi anda olmaz sabirli ol. :)

Bugün aç karna spor yaptım sonrasında protein içtim fakat işe gelene kadar hastanelik oluyordum mide bulantısından .mide sıvıma kadar kustum şuan ve kan geldi boğazımdan zorladım baya zangır zangır titriyorum. sanırım sabah sporunu bırakıcam sadece akşam gidicem

Back
Yukarı