beslenme ve yağ yakma konusunda forumda açılan konuları inceleyebilirsin
gideceğin spor salonunu araştır başlamadan
iyi bir salon ve bir profesyonelin yardımı çok önemli bir faktör
beslenme ise en önemlisi, hergün kardio yapmanı önermiyorum, 1 veya 2 gün dinlenmelisin, vucudun mutlaka dinlenmeyede ihtiyacı oluyor.
yabancı bir bb sitesinde haftanın değişimi isimli konu var, bazı değişimler çok hoş, fakat bazıları ise bayanlar baya bir kaslanmış. bunu tamamen ağırlık ve kardio programın belirliyor. dediğim gibi bu konuda gideceğin salon sana yardımcı olacaktır. forumu okuyarak kendini geliştirebilir ileride vucüdunun ihtiyaçlarına göre kendine yardımcı olabilirsin.
laşağıdaki linkte bayanın öncesi/sonrası resimlerini, diyetini, supplementlerini, ve çalışma programını görebilirsin.
sadece bir örnek olması açısından
http://www.bodybuilding.com/fun/transf155.htm
eğer doğru bir şekilde yaparsan 3 ay sonrada bırakmayacağından eminim, çünkü kendini çok iyi hissedeceksin
genellikle ilk başlarken yapılan hatalar aşırı yüklenme ve yeteri kadar beslenememe
hep vucüdunuzu radikal değişimlere maruz bırakmayın, herşeyde bir adaptasyon dönemi verin.
linkteki bayanın programındaki hareketler başlangıç seviyesine gayet uygun ancak ağırlık tekrar ve setleri siz yardım alacağınız profesyonel kişi ile sizin fitnessdaki ulaşmak istediğiniz amaçlarınızı konuşarak karar verebilirsiniz.
ikinci değinmek istediğim konu ise protein tozları. türkiyede gerçekten bu havadan sudan söylentiler canımı sıkıyor, özellikle bayanlar konusuna gelince. ilk protein tozu kullanmak istediğimde çalıştığım kişi bana ne yapacaksın tozu mozu, şişersin dedi, hayır dedi
sonradan keşfettimki bu toz yağları yakarken kaslarımızı korumak için şart, diyetine ve protein ihtiyacına göre çalışmandan önce ve sonra çok faydasını görürsün. bu işi bilerek yapan tüm bayanlar mutlaka kullanıyor. yine linkteki bayan diyorki günde 5-6 öğüm avuçiçi büyüklüğünde yiyorum. daha bir çok örnek var ancak çok kaslı bayanlar seni soğutmasın, o hale gelebilmek inanki öyle bir kaç ayda tesadüfen olacak bir durum değil.
son olarak evliliğinde mutluluklar