sadbuttrue
Üye
O zaman biraz psikolojiye girelim, bazı insanların durumu farklı, mesela bende pek iş işten geçme denen durum olmuyor.
Sebebi bana dünyaları veren, beni inanılmaz sevip şımartan ve bunu her ortamda gösteren bir babaya sahip oldum.
Ancak babam yaşlı bir babaydı, 48 yaşındayken ben doğmuşum, bu yüzden içten içe, hep onu erken kaybedeceğimi bilerek yaşadım.
Yani en sevdiğim insanın bile beni bırakıp gideceğini kendime kabul ettirdim.
Babamı 23 yaşımda kaybettim, bir çok insanın inanamayacağı şekilde, büyük üzüntü belirtisi göstermedim, beni taziye için arayan dostlarım, Rock 'n Coke'ta çalıştığımı duyduklarında şok yaşamışlardı.
Bunları neden anlatıyorum, benim gibi insanlar olduğunu biliyorum, yani sevip değer verir, ama her an gitmeye hazırdır, çünkü daha çok küçük bir yaşta kendisini bunlara hazırlamıştır.
Dediğim gibi, bu nedenlerle, benim için sevdiğim insan her an gidebilir, eğer kişiliğinde bana ters gelen birşeyler varsa, kolayca, güzel anıları hatırasına saygı duyarak, ancak o ilişkiyi sonlandırarak devam edebilirim.
Bunun sebebi, dediğim gibi, çok sevdiğim babamın bir gün gideceğini bilerek, ama yaşamam gerektiğinede inanarak kendimi hayata hazırlamam oldu.
Bence sevdiğinizi kaybedecek olmak, sevmeye asla engel olmamalı, sonuçta elinizde, içinizde yaşanananlar kalıyor, "yaşananlar, hiç yaşanmamışlarla bir olur mu?"
valla dediklerinde haklısın Karasan..ayrıca başın sağolsun..erken kaybetmişsin babanı gerçekten..yalnız bu yazdıkların ne kadar güçlü bi kişiliğede sahip oldunu gösteriyo bana göre..bişey için kendini hazırlamak var..o şey gerçekten geldiğinde hazırlandığın gibi dayanmak,güçlü olmak var..bunlar çok farklı şeyler.ve sen bunu başarabilmişsin.Sevdiğin insanın gideceği fikrine alışmanda ikili ilişkiler için bi temel oluşturmuş sana..yazdıkların çok doğru ama bir o kadar da zor şeyler..Keşke senin gibi güçlü olup bizde böle yapabilsek..Ayrıca yaşananlar elbette hiç yaşanmamışlardan daha güzel ve değerli olur..ama her zaman değil..bazı ilişkiler her güzel şeyi beraberinde götürcek şekilde bitebiliyo malesef.