karasan ben cok dusunen bir insanim,belki senin dediklerin anlik olmustur ama hatami hemen anlamis ve kesinlikle duzeltmeye calismisimdir,ve kiz kardeslerimde oldugu icin sanirim ozellikle dikkat ederim karsi tarafi uzmemeye,bence bu yeterli bir cevap olmadi bana.
Saydam, seni tanıdığım kadarıyla gerçekten sözüne bağlı, iyi niyetli, dürüst bir insansın, dediğin gibi çok iyi niyetli olmak, çok ince düşünmek genel anlamda kullanılmayı, ve türlü tatsızlıkları getiriyor.
Buna katılıyorum, benim sözlerim açıkcası senin için değildi, zaten fazla iyi niyetin sonu kötüdür, "acıma, acınacak hale gelirsin" lafı sevdiğim bir laftır.
Anlaşılmasın ki ben acımasız ve kaba saba bir adamım, tam tersine, sakin yapıda, bebaber olduğum insana çok değer veren ve bunu hissettiren birisiyim, ancak belirli hareketlerden dolayı birlikte olduğum kişiden soğuduğum zaman kolayca uzaklaşırım, bu da, hala size ilgi duyan, ilgi ve alakanıza alışmış insanı üzebiliyor, yani sebep özellikle üzme arzusunda kaynaklanmıyor kesinlikle.
Yalnız önemli bir konuda şudur arkadaşlar, siz bir kıza, kendi kafanızdaki idealleri sunarsanız bunun çok bir anlamı yoktur.
Birlikte olduğunuz kız neleri öne koyuyor, nelere önem veriyor, bunu bilip anlamak önemli.
Geçen bir mankencik, ben agresif adamdan hoşlanırım demiş.
Şimdi burada iş, bence erkeğe düşüyor.
Ben böyle bir kadından soğurum, çünkü agresif insanlardan haz etmem, agresif insandan hoşlanan kadındanda haz etmem doğal olarak.
Yani insanın bir kriteri olmalı, buna göre karşısındaki insanı değerlendirmeli.
Sizin kişiliğinizle örtüşemeyen şeylere önem veren, bunların özlemini duyan bir kadınla zaten birlikte olmayın.
Bunları görmek zaman alır, ancak zor değildir.
Bunları netleştirdikten sonra, kötü sürprizlerle yaşanacağına inanmıyorum.
Yani atıyorum, etrafın dediklerine aşırı önem veren, parayı aşırı önemseyen bir kızla ben mutlu olamam, zaten ben elerim o kızı.
Ancak bazı dostlar, kendi kriterine uymayan kızlara aşık olup sonra hüsrana uğruyorlar.