Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben sporuma başlamadan önce 40-50 arası ısınma hareketi olarak şınav çekiyorum.Ardı sıra 7 dakika dinlentikten sonra ,2 adet 11 kg dumbell aletlerim var pazı çalışmalarıma devam ediyorum 1 gün yap 1 gün dinlen taktiği ile tüm çalışan arkadaşlarıma başarılar dilerim azım herşeyden önce gelir başarılar yeni katıldım bodyforuma teşekkür ederim.
şahsen ben 3-4 ay önce cok vahim haldeydim göbek felan şimdi toparladım yaklasık 3 ay önce 1 tane şınavı cekemiyordum şimdi yinede az buz 28 yapabiliyorum
düzenli olarak 6 aydır şınav çekiyorum haftada 4 gün. İlk başladığımda 20 + 20 + 20 + 20 + 15 yapıyordum bir süre sonra kollarımın çalıştığını hissetmiyorum Şuanda 6. ayı dolmuştur belki 145 nizami çekebiliyorum hiç ara vermedim 6 ay boyunca pazartesi salı perçembe cumartesi günleri şınav günümdür herkese öneririmö düzenli çalışın. Ben çok zorlamıyorum 200'ede ulaşabilirim 1 aylık çalışmadan sonra
maksimum girdiğim iddia sonucu 50 tane tam nizami çekmiştim şu an kilom o güne göre arttı ama gücüm de aynı oranda arttığını düşünürsek bence şu an 50-60 arası çekerim ısınmış haldeyken...
Şınav çektikçe çrok rahatlıkla arttırıyorsun haftada 3-4 kez çekiyorum bkıyorum öbür hafta 5-6 daha fazla çekebiliyorum en fazla 50 çıktım 20 ile başladım ama düzenli çekemiyorum her gün çekim diyorum gene antremandan sonrada ama üşeniyorum ya :S ama şınav çoğu yeri birden çalıştırması + yumruk sertliği kazandırması çok güzel.