Kaç Tane Şınav Çekebiliyorsunuz? (Anket)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan opasan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kaç Tane "Şınav" Çekebiliyorsunuz?

• Total voters
    3.393
Ben sporuma başlamadan önce 40-50 arası ısınma hareketi olarak şınav çekiyorum.Ardı sıra 7 dakika dinlentikten sonra ,2 adet 11 kg dumbell aletlerim var pazı çalışmalarıma devam ediyorum 1 gün yap 1 gün dinlen taktiği ile tüm çalışan arkadaşlarıma başarılar dilerim azım herşeyden önce gelir ;) başarılar yeni katıldım bodyforuma teşekkür ederim.

şahsen ben 3-4 ay önce cok vahim haldeydim göbek felan şimdi toparladım yaklasık 3 ay önce 1 tane şınavı cekemiyordum şimdi yinede az buz 28 yapabiliyorum

düzenli olarak 6 aydır şınav çekiyorum haftada 4 gün. İlk başladığımda 20 + 20 + 20 + 20 + 15 yapıyordum bir süre sonra kollarımın çalıştığını hissetmiyorum :) Şuanda 6. ayı dolmuştur belki 145 nizami çekebiliyorum hiç ara vermedim 6 ay boyunca pazartesi salı perçembe cumartesi günleri şınav günümdür herkese öneririmö düzenli çalışın. Ben çok zorlamıyorum 200'ede ulaşabilirim 1 aylık çalışmadan sonra

maksimum girdiğim iddia sonucu 50 tane tam nizami çekmiştim şu an kilom o güne göre arttı ama gücüm de aynı oranda arttığını düşünürsek bence şu an 50-60 arası çekerim ısınmış haldeyken...

+100 şınavın sırları başlıklı bir konu bekliyorum +100 üstü oylayanlardan..

İlk başladığımda 10 taneyi zor buluyordum, biraz spor biraz diyetle zayıflayıp kaslarımı güçlendirince artık 20 çekebiliyorum. Hedefim şimdilik 25 :)

Şınav çektikçe çrok rahatlıkla arttırıyorsun haftada 3-4 kez çekiyorum bkıyorum öbür hafta 5-6 daha fazla çekebiliyorum en fazla 50 çıktım 20 ile başladım ama düzenli çekemiyorum her gün çekim diyorum gene antremandan sonrada ama üşeniyorum ya :S ama şınav çoğu yeri birden çalıştırması + yumruk sertliği kazandırması çok güzel.

Back
Yukarı