Kaç Tane Şınav Çekebiliyorsunuz? (Anket)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan opasan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kaç Tane "Şınav" Çekebiliyorsunuz?

• Total voters
    3.393
Teşekkürler İzmir'liyim fakat şu an yurt dışında duruyorum.
Öğretmeye gelince işin sırrı önce hafif ağırlıklarla göğüs kaslarını ısındır sonra şınav çekmeye başla Örnek:
Pazartesi: 10 tane çekebiliyorsan 6 tane çek 15 sn kadar bekle tekrar çek ve bunu 4 set uygula.

Salı: Pazartesi yaptığını uygula

Çarşamba: -

Perşembe: maksimum sayı ile 4 tekrar yap.

Cuma: ağırlıklarla
maksimum kaç yapabilirsen 3 set yap.

Cumartesi: Vücudunu yarın için hazırla hafif bir spor veya normal programın

Pazar: Şınav çekmeye başla ilk gün 10 tane zor çektiğin şınav 20'yi bulacak ama 20'de pes etme devam et yorulacaksın ama bırakma her zaman daha iyisini yapabilirsin herkes yapabilir 20'ye çıktığında hedefin 30 olsun , bir gün 30 yaptığında 50 ama hedefin hep öncekinden büyük olmalı ve yapabileceğine inanmalısın =)

30 15 yaşında 1,76 boy 65 kiloyum

kicbox antremanına geç kalınca mecbur yatıyoruz 100 e

90 Kiloyum nizami hiç bozmadan tam inip tam kalkarak 60 şınav çekiyordum 1 ay önceye kadar.. Şimdi denemedim ama 70-80 i geçer herhalde , Göğüs de çalıştığım kiloları baya arttırmıştım çünkü

90 Kiloyum nizami hiç bozmadan tam inip tam kalkarak 60 şınav çekiyordum 1 ay önceye kadar.. Şimdi denemedim ama 70-80 i geçer herhalde , Göğüs de çalıştığım kiloları baya arttırmıştım çünkü

valla göğüste kılonu arttırman şınava cekmene etki edıcegını sanmıyorum :)

Arkadaşlar 1 ay makinelerle çalıştım 1 ay body yaptım koşu bandında sadece bitirşlerde 70e düştüm kondisyon yaptım bunun sayesinde 45 tane rahat çekerim şınavı eskiden 8 tane cekemezdim
Boy:1.85 Önceden:182
Kilo:86.5 Önceden:96 hedef 78

Back
Yukarı