blaumacher
Üye
100 den sonra saymayı bırakmıştm (nefes almada sorunlar yaşıordm o sırada
) ama 107-108 fln çekmişimdir max. boy 183 kilo 75 yağ oranı %5-6 arası değişken
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:36 ----------
ben inanırım buna.... bir hocam vardı 170-175 arası boy ve 65 kg. sen kaç tane şnav çekersen 3 katını çekicem dedi iddaya girdik
ben 105 de bıraktm o da 263 de
iddayı kaybetti ama 200+ şnaw çekilebileceğini kanıtladığı için ben ona yemek ısmarladım
NOT: zaman tutmamıştım ama uzun sürmüştü ve 100 den sonra ara ara şnaw pozisyonunda bekledi uzun süre olmamak koşulu ile (mızıkçılık yapıodm zira
)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:36 ----------
rekorum 301. şu an 110 civarı çekiyorum. 3 ayda 200 sayısına ulaşmıştım. 301 şınavı da bir iddia üzerine çektim. 27 dakika sürmüştü. şınavda önemli olan nefesi ayarlamaktır. 20-30 tane çeken arkadaşlar sanırım ya nefeslerini tutup 45 şınavda bir nefes alıyorlar (ki bu şekilde 20 den sonra her şınavda nefes alırlar) yada her şınavda normal nefes tekniği gibi inerken alıp çıkarken veriyorlar. böylede çok telkrara ulaşamazsınız bir süre sonra kalp atışları iyice hızlanacağından dinlenme ihtiyacı hissedersiniz. benim tevsiyem 2 şınav bir nefes (bu şekilde sayarken bazen kafa karışıyor ama nromal çektiğinizin 15 fazlasını garanti ederim) şeklinde çekmenizdir. şınavın yararları ve nasıl arttıracağınızla ilgili daha sonra yazarım...eziyetiniz bol olsun
ben inanırım buna.... bir hocam vardı 170-175 arası boy ve 65 kg. sen kaç tane şnav çekersen 3 katını çekicem dedi iddaya girdik

NOT: zaman tutmamıştım ama uzun sürmüştü ve 100 den sonra ara ara şnaw pozisyonunda bekledi uzun süre olmamak koşulu ile (mızıkçılık yapıodm zira