K.K.T.C supplement temini ?

kıbrısta sabah olmadı galiba :)))

Türkiyede nerede oturuyorsun kardeşim ucuzsa 1 kutuda whey bana getir :D

Baslik bayagi eski açanlar artik aktif degiller yinede soriyim yeni üyeler olabilir. Kibrista şu an supplement fiyatlari nasil ? Suplement satan internet sitesi varmi kibrisa ait ordan siparis versek türkiyeye getirtirdik.[DOUBLEPOST=1399117361][/DOUBLEPOST]Kibrisla bizim saatler pek farketmiyor ayni gibi. Ayni meridyen üzerindeyiz en fazla 1 saat farkeder

Türkiyede nerede oturuyorsun kardeşim ucuzsa 1 kutuda whey bana getir :D

Baslik bayagi eski açanlar artik aktif degiller yinede soriyim yeni üyeler olabilir. Kibrista şu an supplement fiyatlari nasil ? Suplement satan internet sitesi varmi kibrisa ait ordan siparis versek türkiyeye getirtirdik.[DOUBLEPOST=1399117361][/DOUBLEPOST]Kibrisla bizim saatler pek farketmiyor ayni gibi. Ayni meridyen üzerindeyiz en fazla 1 saat farkeder
İlahi blonde :) espiri yaptım yaw saat konusunda :)) bireysel olarak getirilmesi yasak artık.. Yolcu eşyası olarak da 1 veya 2 kutu o da ufaksa sorun olmaz diye düşünüyorum.. Fakat önce mağaza bulmak gerek :)))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Coğrafya calisiyorum sen sorunca direk yanıtlıyım dedim :D kargoyla vs getirilmiyor artik gümruk el koyuyoe ama kibristan alinca da öyle mi acaba ? Sen nerde oturuyorsun

ülke farketmiyor.. Bireysel ithalat yasak gıda takviyelerinde.. Ticari izinlerle vs oluyor ancak.. ben mersindeyim:)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı