Sen adama diyorsun ben burada üzerime alındım bak şimdi!

[DOUBLEPOST=1483351591][/DOUBLEPOST]
Kardeşim utangaçlık kilo almaya ya da vermeye benzemez. utangaçlık senin bedeninde değil için de olan bir şey Kurtulamazsın, yenebilirsin.

[DOUBLEPOST=1483351686][/DOUBLEPOST]
Kardeşim bu yaş ile alakalı bir şey değil. Direkt konuya girebiirsin tamam böyle bir ihtimal var. Ancak öncelikle konuya girebileceğin ortamı yarat kendine. Çay içmek senin için basit geliyor anlaşılan ancak bu ,duruma zemin hazırlamak demektir

[DOUBLEPOST=1483352458][/DOUBLEPOST]Gençler, bir bana yardımcı olsanıza size zahmet. Şimdi herhangi bir kız ile konuşmayı seviyorum. Ancak iş arkadaşlığa gelince yani biraz ötesine gidince yapamıyorum. Ne arkadaş kalabiliyorum ne de arkadaş ötesi o nedenle bir kere konuştuğum kişi ile bir daha ömür boyu konuşmuyorum. Oldum olası yalnızlığı seviyorum. O yüzden çiftliğin verdiği geçici mutluluk ile yaşıyorum zaman zaman ancak bir an için yalnızlığımı düşününce bir şekilde ondan veya benden nedenlerden dolayı konuşmayı kesiyoruz. Nedeni hakkında fikri olan var mı? Konu kız konusu olduğu için ayrı bir konu oluşturmak yerine buraya belirtmek istedim.