Kizlar iri yari vücutlardan hoslanmiyorlar. Hoslananlari azdir bunlari simdi geciyorum.
Yani bayanlar yada bu isi bilmeyenler zannediyorlar ki bodybuilding yapinca hemen iri yari kaslar insa ediliyor. HAYIR. iri yari kas insa etmek icin ilac kullanmak lazim. eger dogal antreman yapip calisirsan 70 kilodan 80-85kg olursun ve vücut güzel bir form kazanir ve görünümde parlaklik olur. Iste bu görünüme hic bir bayan hayir diyemez.
mesela filimlerdeki artistlerden örnek verelim.
1. Spiderman1-2 de oynayan sahis(örümcek adam)
2. I Robot filminde oynayan Will Smith'in vücudu.
3. Blade filinde oynayan beyaz oyuncu(ismini bilmiyorum)
4. Troya Filminde basrol oynayan Brad Pitt
ve daha aklima gelmeyen bircok artist. 75 kilodaki bir vücutcu 3-4 kur sonunda 90 kiloyu asacaktir ve bu sayede iri görünüm kazanacaktir. Bu görüntü bile bayanlarin hosuna gitmez. Ancak güzel giyinirsin ve style sekli verirsin kendine birazda elin yüzün düzgündür o zaman isi kaparsin ama bunun disinda sonuc genelde olumsuz olur.
Arnold Schwarzenegger kendisi anlatiyor. 15-16-17-18-19-20 yaslarinda kizlar benden kaciyor ve yakin temas kurmak istemiyordu. temas kuranlarda kaslarin o sekilde cikmasina sasiriyor ve ellemek icin geliyorlardi. Daha sonra lari dünyaya acildim ve öyle taninarak bayanlarin ilgisini cektim. diye avusturyada bir konusmasindan demec(1990 li yillarda.).
Tabi arnoldun 20 yasindan sonra ünlü olmasindan dolayi bayanlar gelmistir arnold acikca bunu belirtmemis ama gercek olan budur. Aslinda o yillarda kuvvetli erkekler seviliyordu. Arnoldda kendini kuvvetli erkek konumunda göstertti zaten hercules filmiyle ilgiyi o yöne cekmisti.
Bugün ki kizlar tamamen bakimli erkek ve düzgün vücutlu yapili erkeklerden yada yakisikli erkeklerden hopslaniyorlar. genel manada bunu söylüyorum. Istisnalar kaideyi bozmasin