sportswoman
Üye
bencede omuz ve karın kasları...
Erkekler için kadınların göğüs ve kalçaları önemlidir çünkü geniş kalça rahat doğum yapabilen kalça, iri göğüslerse verimli süt verebilen uzuvlardır.Dolayısı ile erekeklerin bilinç altında programlanmış bu veriler konuyu tam tersi bayanlar açısından irdelemek için önemli...
Gelelim bayanlara,kadınlar ise bilinç altlarında şu programa sahiptir, genleri ve genetiği sağlam bireyler yani erkkelerin doğacak olan çocuklarının babası olmalarını isterler.Diğer bir deyişler geniş çeneli,geniş omuzlu ve iri kaslı erkekler kadınlara genetiği sağlam oldukları sinyalini veren bir dış görünüm unsurudur.Vücuttaki tüm kaslar aslında kadınlar için çekicidir bunu popo kasları ile sınırlamamak gerekir ancak medeni erkeğin giyim tarzında ön plana çıkan güçlü bacak kasları ve beraberinde mükemmel bir popo bir kadının bilinç altında bu erkekten çocuk doğrursam sağlam ve genetiği onun gibi olan bireyler doğururum düşüncesi vardır.
sevketsengül, olaya farklı bir açıdan yaklamışsın. İçgüdüsel bir davranış olarak bakarsak ilk göz önünde bulundurulması gereken seksüellik olacaktır. Örn. 20 erkeği bir sıraya dizelim. Tek gecelik bir ilişki için kimi tercih edeceğini soralım. Elbette ondan doğacak çocuğun özelliklerini değil de, ereksiyon halinin şehvetini hayal edecektir kadın. Aynı şekilde doğacak çocuğunu düşünen bir bayan; erkeğin boyuna, kilosuna, kasına, kemik oranına ve zekasına bakmaya çalışacaktır.
Beynin ve kişiliğin önemsendiği bir ortamda yetişen ya da varoluşçu bir anlayışı benimseyen bayan da iq'su yüksek olanı, daha bilgili ve pratik zeka olanını seçecektir.
Body bulding ile uğraşan bir bayanda kaslar algıda seçiçicilik yaratacğı için en hacimli ve en define olanını tercih edecektir. Yani kültür, toplum, inanç ve hayat görüşü bunu etkileyecektir. Bizim toplumuzda da Naturel kas yapısı talep görmekte; ince kaslı erkekler tercih edilmektedir. Bu bağlamda omuz kası biraz daha önem arzetmektedir. Özellikle omuz başlarınıza bakarak, "Uf ne kaslı adam" demek yerine "omuzları ne kadar geniş adam" olarak nitelendirileceğiniz için diğer hacimlilerden bir adım öne geçeceksiniz. Yani kaslarınızla "benim doğal halim bu" imajını çizeceksiniz. Farklı düşünen varsa dinlemek isterim....
isin su yonu aklima geldi basliga bu kadar mesaj atildigini gorunce.body i kim icin yapiyosunuz sorusu sorulmustu daha once forumda.herkes kim icin olacak tabiki kendim icin falan demisti.bu basliga bu kadar ragbeti gorunce kimin icin yapildigi ortaya cikioyr![]()
Bak sivasli bir ben çıktım galiba hangi kasımı şişirsemde kızlara göstersem demiyen :badgrin: Bırakın kızlar sizi kaslarıniz için mi sevecek ? Eğer onun için size geliyorsa koluna terminatör gezdirmek istiyor sevgili değil..benim fikrim bu![]()