Kızarmış Tavuk (Tavuk Çevirme) Hakkında fikirleriniz?

Ben tavuk haşlamak için tüp+tavuk parası+bulaşık vs gibi giderleri çok buluyorum zira 400gr göğüs eti bim de 4.5tl gibi bi fiyata satılıyor

sizce KIZARMIŞ TAVUKlardan alsam ne olur? Diyet dönemimdeyim derisini ayıklasam haşlanmış tavuktan pek bi farkı olur mu?

not: bu konu hakkında bi konu açılmış fakat onda protein değerlerini soruyordu arkadaş onun için farklı olarak bu konuyu acma geregi duydum.

teşekkürler..
 
Ben tavuk haşlamak için tüp+tavuk parası+bulaşık vs gibi giderleri çok buluyorum zira 400gr göğüs eti bim de 4.5tl gibi bi fiyata satılıyor

sizce KIZARMIŞ TAVUKlardan alsam ne olur? Diyet dönemimdeyim derisini ayıklasam haşlanmış tavuktan pek bi farkı olur mu?

not: bu konu hakkında bi konu açılmış fakat onda protein değerlerini soruyordu arkadaş onun için farklı olarak bu konuyu acma geregi duydum.

teşekkürler..
tavuk çevirmenin bence derisi ayıklandıktan sonra haşlanmış tavuktan pek bi farkı olmaz,tek farkı olur o da lezzeti daha güzeldir :)
 
Back
Yukarı