Kızarmış Tavuk (Tavuk Çevirme) Hakkında fikirleriniz?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve agirvasita tarafından 16 Mart 2010 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. agirvasita
    Offline

    agirvasita Üye

    Katılım:
    26 Şubat 2010
    Mesajlar:
    40
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    öğrenci
    Ben tavuk haşlamak için tüp+tavuk parası+bulaşık vs gibi giderleri çok buluyorum zira 400gr göğüs eti bim de 4.5tl gibi bi fiyata satılıyor

    sizce KIZARMIŞ TAVUKlardan alsam ne olur? Diyet dönemimdeyim derisini ayıklasam haşlanmış tavuktan pek bi farkı olur mu?

    not: bu konu hakkında bi konu açılmış fakat onda protein değerlerini soruyordu arkadaş onun için farklı olarak bu konuyu acma geregi duydum.

    teşekkürler..
     
  2. diego7
    Offline

    diego7 Üye

    Katılım:
    13 Aralık 2009
    Mesajlar:
    283
    Beğenileri:
    181
    Ödül Puanları:
    0
    tavuk çevirmenin bence derisi ayıklandıktan sonra haşlanmış tavuktan pek bi farkı olmaz,tek farkı olur o da lezzeti daha güzeldir :)
     

Sayfayı Paylaş