Kıyafetler üzerimizde iken bu sporu yaptığımız belli oluyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serdar2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Günlük kıyafetler içinde, vücut geliştirme yaptığınız farkediliyor mu?

• Evet

Votes: 165 71,4%
  • Hayır

Votes: 66 28,6%

• Total voters
    231
  • This poll will close: .
çok iyisiniz siz define değil ama yinede belli oluyor ben zayıf oldumugdan bodyci demiyolar ama parçalı kollarım oldugu için biraz anlaşılıyor

Biraz belli oluyor galiba :D

75184_10152149435520106_16868638_n.jpg

işten çıkıp eve gidince koyucam 1-2 foto :) bakalım yorumlarınızı merak ediyorum bende :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:36 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:26 ----------

img4083l.jpg

img4077h.jpg

@voltaj omuz biceps ve triceps'in önüne geçmiş, kıyafet üzerinde bile belli oluyor ne yazık ki...

Dikkatli olmakta fayda var.

yrn çeker koyarım triceps fotosu. ayrıca define olmayıp şuan bulk ta olduğumdan dolayı olmasın o? onu düşündün mü ?

Bulk döneminde vücudun her yerinin, tüm derinin altında yağ toplandığını biliyorum... Yani define iken de bulk dönemindeyken de, pek bir fark olacağını zannetmiyorum.

Ancak haksız da olabilirim, kesin bir şey söyleyemem :) Vücudunuzu sadece profil fotoğrafınız ve buraya attığınız iki fotoğraf ile eleştirebiliyorum.

Saygılarımla,

belli olmasını herkes ister ben daha gencim o yüzden isterim tabiki ama bir tavsiye almıştım hani çok gösterişci olma hani soran olursa calısıyormusun diye evet calısıyorum dersin ama bunu göstermeye calısma demişti kafam karıştı benim de abilerim sizin fikirleriniz ne bu konuda bodyciler dar mı giyinmeli yoksa geniş mi yoksa sevdiği giymeli hangisi yakışırsa fikriniz ne bu konuda kas göstermeye calısanlar gibi değilde hani normal olmak ne bileyim umarım anlatabilmişimdir.
kısaca hani diyorum ki kimisi vardır gösteriş için giyer kimisi vardır hoşuna gideni giyer kimisi bol kıyafet giyer ne olduğunu önemsemez sizce biz vgciler nasıl olmalıyız bu konuda

Dershane kazak giyerken vucut mu çalışıyorsun diyenler çok oldu

kollar kapalı bir şekilde ve vucudu sarmayan kıyafetlerde vucut çalıştığınızın belli olması için bel omuz oranınızın 1.5 katından fazla olması lazım çünkü kıyafette ne karın ne göğüs kasının ortasındaki çizgi ne koldaki o paramparça hal gözükebilir sadece vucudun üçgenliği gözükür tabi kıyafet dar olmayacak şekilde ise :D

belli olmasını herkes ister ben daha gencim o yüzden isterim tabiki ama bir tavsiye almıştım hani çok gösterişci olma hani soran olursa calısıyormusun diye evet calısıyorum dersin ama bunu göstermeye calısma demişti kafam karıştı benim de abilerim sizin fikirleriniz ne bu konuda bodyciler dar mı giyinmeli yoksa geniş mi yoksa sevdiği giymeli hangisi yakışırsa fikriniz ne bu konuda kas göstermeye calısanlar gibi değilde hani normal olmak ne bileyim umarım anlatabilmişimdir.
kısaca hani diyorum ki kimisi vardır gösteriş için giyer kimisi vardır hoşuna gideni giyer kimisi bol kıyafet giyer ne olduğunu önemsemez sizce biz vgciler nasıl olmalıyız bu konuda

yakışanı ve rahat bulduğunu giymek lazım bence.

nasipse bizde 3-4 ay sonra kısa kollu giyip fotoğraflar ekleriz buraya,fakat belim kalın olduğu için üst tarafı genişletemediğim sürece hiç belli olacağını sanmıyorum,185 boyundayım neredeyse vücut dümdüz hatta leğen kemiğim genetik olarak omuzlara göre daha geniş,durum vahim umarım herşey yolunda gider istediğim vücut tipine ulaşırım

Back
Yukarı