Kıllara Çözüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hepsiburada.com da babygliss ve sinbo saş kesme makineleri uygun fiyata..ama yorumlar çok tatmin edici değildi..
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=21007&productid=sgba7465
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=336727&productid=sgsinboshc4327#
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=336727&productid=sgphqc5070

ayrıca lazer epilasyon cihazına rastladım..sitede yorum olmadığı için kanaat edinemedim..sizlerden kullanan var mı..baya lazer ile kökleri yaktığından bahsediyor..
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=335248&productid=sgdamepila
sgdamepila.jpg

Diez Epila lazeri ise yaramaz:) Belki cok az bir etkisi olabilir. Bu ürün normal bir epilasyon salonunda yapilan lazer epilasyona, bir ek olarak kullanilabilir - ama etkisi minimum.
Killarin bir kaci cikmadiysa kullanilir. Teker teker killari yakacaksin bu ürünle. Ürün ayrica Guney korede üretiliyor, kesinlikle önermem.

Diez Epila lazeri ise yaramaz:) Belki cok az bir etkisi olabilir. Bu ürün normal bir epilasyon salonunda yapilan lazer epilasyona, bir ek olarak kullanilabilir - ama etkisi minimum.
Killarin bir kaci cikmadiysa kullanilir. Teker teker killari yakacaksin bu ürünle. Ürün ayrica Guney korede üretiliyor, kesinlikle önermem.

Despo haklısın aslında..fiyatıda az değil..300 ytlye birkaç seansta olsa orjinaline gidilebilir. :)

Ben düzenli olarak hamam otu ve karınca yumurtası yağı kullanıyorum.Burada önemli olan yaptığımız spor dalındaki gibi çok disiplinli ve düzenli şekilde ara vermeden uygulamaya devam etmek..düzenli şekilde temizleme ve yağı kullanmak gerekiyor.ben temizlemeyi göğüs bölgesinde 15 günde 1 kollarda 20 ila 25 günde bir yapıyorum..Faydaya gelince yaptımız uygulamadan kısa vadede bişey beklememiz çok yanlış olur.laser epilasyonda dahi 8-10 haftalık bir zaman dilimi var..bu işlemde vucut tipine göre uzun süre uygulamak gerekiyor..ben göğüsteki seyrelmeleri fazlasıyla fark etmeye başladım , ayrıca zamanlada kıllar incelmeye başlıyor.Yani uzama olduğunda dahi rahatsız etmemeye başladı... kollarda çok daha fazla hissettim..Ayrıca aşağıdaki yazılarada dikkat çekmek isterim..

Benim tercihim herzaman hamam otundan yana olucaktır..İlk kullanımda hafif bir yanma hissetmiştim..Artık oda yoktur.Ayrıca jiletle kesimlerde sivilce oluşumu bende fazlasıyla oluyordu..Hamam otunda fark edilmiyor bile..
URL%5D

Neden jiletle alınan kıllar daha kalın ve gür çıkar?
Jiletle kesilen kıllar aslında daha kalın, sert ya da gür çıkmıyor, kılın çapında herhangi bir değişiklik olmuyor. Yalnızca, kılın kesilmiş olan ucu, doğal kıl ucundan daha kaba yapılı olacağı için, göze ve ele daha sert geliyor.(TÜBİTAK SIKÇA SORULAN SORULAR)

http://www.milliyet.com.tr/2005/02/01/yasam/yas06.html

[FONT=&quot]Kesme işlemi için makas ya da isterseniz jilet de kullanabilirsiniz, bir sakıncası yoktur. Jilet hiç bir zaman kökleri güçlendirmeyecek, ayva tüylerini kalınlaştırmayacaktır. Sadece, jilet ya da makasla kesme sonrasında tüylerin ucundaki zayıf ve ince kısım kesildiğinden dipte kalan nisbeten kalın kısım kendini gösterecek, bu görünüm ise tüylerin kalınlaştığı şeklinde bir göz aldanması yaratacaktır. Oysa, aslında tüyün kalitesinde bir değişiklik meydana gelmemektedir. Tabii, isterseniz hiç birşey yapmadan da bekleyebilirsiniz.[/FONT]

http://www.yeniasir.com.tr/ya2006/03/22/index.php3?kat=ege&sayfa=alisveris4&bolum=guide

valla su gogus kılları ve bazılarının sırtındakı kıllar cok kotu vucudu arka plana atabılıyo bazen

arkadaslar ben yüz için bioderi kullandım azaltıcı bir etkisi olduğunu söyleyemem bende karınca yumurtası yağı kremi kullanıyorum şuan bunun faydası var gibi

sehzadecelik
nereden buluunur bu karınca yumurtası yagı ,
ve hamamotu , nasıl kullanıyorsunuz ?

ben internetten sipariş ettim gittigidiyordan ama dikkat et benimki karınca yumurtası değil karınca yumurtası yağı kremi.ben 100 ml lik iki tüp aldım toplamda 50 ytl yapıyor.karınca yumurtası yağı kremini tercih etmemdeki sebep ise kutusunun diğerlerinden daha büyük ve fiyatının buna oranla ucuz olması.aslında internetten siparişe pek güvenmem ama istersen aldığım kişiyi söyleyebilirim benim siparişi verdikten iki gün sonra elimde oldu.

http://urun.gittigidiyor.com/ORJINAL-KARINCA-YUMURTASI-YAGI-KREMI-KARGO-BIZDE_W0QQidZZ8226449

bu linkten biraz daha sağlıklı bilgi alabilirsin hemde benim aldığım kişi.

şuan karınca yumurtası yağı kremini yüzüm içim kullanıyorum.burdaki kılları cımbızla temizledim kökünden alınınca etkisi daha çabuk olur diye.hamam otu bende henüz almadım alıp göbek altı ve ve sırt için kullanıcam hamam otu aktarlarda satılıyormus.

umarım yardımcı olmusumdur.

selam arkadaslar bende araniza yeni katildim . bu hafta spor salonuna baslamaya karar verdim . vucudumda hafif tuylenmeye karsi onlem almak istiyorum fakat saglikli ve en iyi cozum elde edebilecegim karari vermek istiuorum .
arkadaslar sonuc olarak hangi yontem en iyisi denilebilecek kadar iyi ? ortak bir cozum bulalim ki bu konu hakkinda tek bir yolda birleselim. jilet agda epilasyon lazer gibi bir cok yontem var , herkesin dusunceleri farkli ve savunduklari yonler farkli .
sonuc olarak hangi yontemi kesinlikle tavsiye ediosunuz ?

selam arkadaslar bende araniza yeni katildim . bu hafta spor salonuna baslamaya karar verdim . vucudumda hafif tuylenmeye karsi onlem almak istiyorum fakat saglikli ve en iyi cozum elde edebilecegim karari vermek istiuorum .
arkadaslar sonuc olarak hangi yontem en iyisi denilebilecek kadar iyi ? ortak bir cozum bulalim ki bu konu hakkinda tek bir yolda birleselim. jilet agda epilasyon lazer gibi bir cok yontem var , herkesin dusunceleri farkli ve savunduklari yonler farkli .
sonuc olarak hangi yontemi kesinlikle tavsiye ediosunuz ?

Krimh;121973 bu baslık zaten tavsiyelerle dolu baslığı bastan sona iyice oku sana uygun ve mantıklı olanı uygularsın.sonuçta şimdi sana tekrar tavsiye yazsak burda yazılan mesajlardan farklı birşey çıkmayacak.

saygılar

Arkadaş bende bu formda bulmuştum çözümü arkadaşlardan bir tanesi önermişti.Hamam otu diye bir toz.Ünlü marka tüğ dökücülerin içinde de az miktarda bulunuyor hamam otu. Yalnız çok güçlü bişey .200 gr kadar aldım.kilosu 6-7 milyon civarı aktarlarda var.hafif bulamaç haline getiriyosunuz.ve istenilen yere sürülüyor.5 dk kadar beklenip yıkandığında bütün kıllar yanmış oluyor.Evet arkadaşlar aynen yakıyor.Kötü yanları ise biricincisi bazılarında alerji yaptığını duydum ilk başta deneyin bir yerinizde sonra kullanın.İkincisi ilk başta bişey yok sürdükten sonra biraz yanma başlıyor ve felaket kötü kokusu var evi sarıyor o yüzden iyice kapatın banyonun kapısını :roll: ama gerçekten güzel temizliyor . Yalnız yine çıkıyor 2-3 hafta sonra aynen devam yani ..
hamam otu hakkında internette biraz bakındım da genelde kullananların hepsi olumlu fikir belirtmiş...
Şuana kadar okuduklarım arasında pratik anlamda en etkili ve en ekonomik yöntem gibi gözüküyor...tavsiye için teşekkürler.

Ben düzenli olarak hamam otu ve karınca yumurtası yağı kullanıyorum.Burada önemli olan yaptığımız spor dalındaki gibi çok disiplinli ve düzenli şekilde ara vermeden uygulamaya devam etmek..düzenli şekilde temizleme ve yağı kullanmak gerekiyor.ben temizlemeyi göğüs bölgesinde 15 günde 1 kollarda 20 ila 25 günde bir yapıyorum..Faydaya gelince yaptımız uygulamadan kısa vadede bişey beklememiz çok yanlış olur.laser epilasyonda dahi 8-10 haftalık bir zaman dilimi var..bu işlemde vucut tipine göre uzun süre uygulamak gerekiyor..ben göğüsteki seyrelmeleri fazlasıyla fark etmeye başladım , ayrıca zamanlada kıllar incelmeye başlıyor.Yani uzama olduğunda dahi rahatsız etmemeye başladı... kollarda çok daha fazla hissettim..Ayrıca aşağıdaki yazılarada dikkat çekmek isterim..

Benim tercihim herzaman hamam otundan yana olucaktır..İlk kullanımda hafif bir yanma hissetmiştim..Artık oda yoktur.Ayrıca jiletle kesimlerde sivilce oluşumu bende fazlasıyla oluyordu..Hamam otunda fark edilmiyor bile..
URL%5D

Neden jiletle alınan kıllar daha kalın ve gür çıkar?
Jiletle kesilen kıllar aslında daha kalın, sert ya da gür çıkmıyor, kılın çapında herhangi bir değişiklik olmuyor. Yalnızca, kılın kesilmiş olan ucu, doğal kıl ucundan daha kaba yapılı olacağı için, göze ve ele daha sert geliyor.(TÜBİTAK SIKÇA SORULAN SORULAR)

http://www.milliyet.com.tr/2005/02/01/yasam/yas06.html

[FONT=&quot]Kesme işlemi için makas ya da isterseniz jilet de kullanabilirsiniz, bir sakıncası yoktur. Jilet hiç bir zaman kökleri güçlendirmeyecek, ayva tüylerini kalınlaştırmayacaktır. Sadece, jilet ya da makasla kesme sonrasında tüylerin ucundaki zayıf ve ince kısım kesildiğinden dipte kalan nisbeten kalın kısım kendini gösterecek, bu görünüm ise tüylerin kalınlaştığı şeklinde bir göz aldanması yaratacaktır. Oysa, aslında tüyün kalitesinde bir değişiklik meydana gelmemektedir. Tabii, isterseniz hiç birşey yapmadan da bekleyebilirsiniz.[/FONT]

http://www.yeniasir.com.tr/ya2006/03/22/index.php3?kat=ege&sayfa=alisveris4&bolum=guide

arkadaşlar herkese mrb burda yeniyim..benım sorum bu hamamotunu ve karınca yumurtası yağını kadıköy civarlarında nerede bulabilirim?? birde alıntı yaptııgım arkadaş bu hamamotunu hangi miktarlarda kullanıyor ne kadar su katıyor ve ne kadar bekletiyor ayrıntılı bir açıklama yaparsan müteşekkir olcam

hasanakhasan hamam otunu kullacağın bölgeye göre bir tabağa koy..normal sürülecek bir kıvam olacak şekilde fazla sulu olmayacak..gerisi fazla önemli değil..Çok su katarsan biraz dökme özelliğini kaybeder..

öncelikle herkese selamlar diliyorum ben öyle sizler gibi vucutçu falan diilim basit bi çalgıcıyım ;) ama kendi çapımda dumbellarımla ufaktan ufaktan çalışıyorum işte .. konu benide ilgilendiriyo diye atladım hemen ... giriyim olaya fazla uzatmadan benimde omuz başlarımda tüylenme ve arkasından kıllanma oluştu seyrekte olsa rahatsız oldum ne yapsam ne etsem diye düşündüm sonra sırtımdaki akneler için bi dermotologa gittim o esnada kasıtlı olaraktan konuyu kıla çevirdim :)) dedim hocam bunlardan rahatsız oluyorum ne yapsam bana direk lazerle aldır dedi tek çözüm odur bende 2. seansı yaptırdım fakat burası biraz ufak yer olunca içerde çalışan kızlarıda sima olarak tanıdığım için utandım 3. seansa gitmeye bıraktım artı içerside pembe pembe boyanmış bi erkeğin giresi gelmiyo :)) sadece şunu söylüyüm öyle ağda jilet makine asla kullanmayın ( tabi daha önce kullanmadıysanız ) lazer o yöntemlere göre pahalı gibi görünsede aslında daha uygun çünkü devamlı yaptırmıyosunuz ve kalıcı çözüm bi çok arkdaş yazmış lazer kılları uyarıyomuş vb.. hayır çok araştırdım bu konuyu en fazla 8 seansta pürüzsüz olursunuz 5 seansta bile bişey kalmaz yapıya göre kıl döngüsüne göre değişiyo bu olay çünkü ben 2 . seansıma gittim bundan 4 ay önce sadece seyrek çıkıyo yani yanan kıllar çıkmıyo diğer çıkıcak olan kıllar çıkıyo 8 seans demeleride o işte diğer çıkan kıllarıda yok etmekle birlikte pürüzsüz olarak.. parası olan varsa kesinlikle lazere gitsin derim diğerleri boş işler ahh şu işi erkeklerde yapsa rahat rahat gitsek halden anlarlar en azından :) varsa öyle biri banada bildirin ... bu arada fiyat içinde ben bi bilgi veriyim size bu iş için istanbulda 200 ytl falan çektiler fakat burda bursada bi klinikte nokta atışına göre ücret aldılar çok ucuza geldi yani şöyle diyim size 200 ytl lik şeyi 30 ytl ye kapattım aslında bakınca çok acımasızlar hiçbi maliyeti yok o ellerindeki cihazın sadece jaz jaz jaz 10 15 dk lık bi işçiliği var o kadar... fiyatlar çok fazla lazer cihazının fiyatlarını bile araştırdım :D 30 milyara babalar gibi alır dükkanını açarsın parayıda felaket kırarsın ... herkes şurda 300 milyar koysa bakın bi cihaz alsak otursak birbirimize yapsak bu sorunda ortadan kalksa nası fikir :))))

Beyler peki bu kılların alımı vücutta degişiklik saglıyormu mesela bacaklardaki kasların falan.. ben biraz sordum kötü görüntüden cok futbolcularda kas gelişimi için ve vitamin eksikligini ortadan kaldırmak için dediler dogru mu??

Back
Yukarı