Alıntı yaptığınız kaynağı belirtmenizde fayda var..mavi yazılan yerler alıntıdır.... bunu 1 ayda 3 defa tekrarlayacaksınız.zaten serumun kullanma talimatlarında yazıyor.
secrethero89´isimli üyeden Alıntı
yapacağımız işlem bioderin yeni çıkan serum(vücut için) dan alıyoruz.bunu kullanmamız için kıl gözeneklerini açmamız lazım.bunu da genel olarak ağda ile yapıyorlar.peki ağda yaptığımızda kıllar artacaksa gözenekleri açmanın başka yolu yokmu? Var!! BUHAR BANYOSU!
Ağda veya başka yöntemle kıllar alındığında artmasından bahsetmişsin peki zaten kılları zayıflatmak için bioder kullanılıyor,buhar banyosunda kıl gözenekleri açılır tamamda ne kadar ulaşır kıl köküne ve bu yöntemle kıllar zamanla dökülüyormu ? acaba kılları kökünden almakmı daha iyi sonuç verir buhar banyosumu ?
Peki kıllar sonradan dökülüyormu gündüz yapsak olurmu gerçi gece kılların çıkma zamanı ama.arkadaşım elbetteki kökünden almak bioderin daha iyi nüfuz etmesini sağlar.ancak sen ağda,makina vs yöntemler uyguladığında kıl köklerini uyarıp daha da çıkmasını sağlıyorsun.sen kıllar azdırıp sora tekrar azaltma işlemi yapıosun o zmn.buda boşa kürek sallamak.dolayısıyla kıl köklerini uyarmadan gözenekleri açmanın en iyi yolu buhar banyosudur.
Gece bioderi sürüp ertesi günde karışımı sürsek olurmu?arkadaşlar bilgisiz kişiler yazıyor lütfen dikkate almayın.hamam otu,karınca yumurtası yağı,kremler,makina,jilet,ağda hepsi ama hepsi pişman olaağınız sonuçlar verir. evet açıklıyorum çareyi iyi dinleyin beni.:
yapacağımız işlem bioderin yeni çıkan serum(vücut için) dan alıyoruz.bunu kullanmamız için kıl gözeneklerini açmamız lazım.bunu da genel olarak ağda ile yapıyorlar.peki ağda yaptığımızda kıllar artacaksa gözenekleri açmanın başka yolu yokmu? Var!! BUHAR BANYOSU! gece yatmadan önce duşa giriyorsunuz.en sıcağı açıyorsunuz buhardan sırılsıklam terleyene kadar bekliyorsunuz.iyice terledikten sonra hemen kurulanıp hızlıca bioder serumu sürüyorsunuz.%100 doğal garanti yöntem.deneyin lütfen sonuçları paylaşın. bunu yaptıktan sonra kılların rengini açmak için :
Ama sorununuz gayet dogal bir sorun.Abartıların ve nedenlerinin dışında. Doktorumuz zaten gereken açıklamayı yapmış.bir abla olarak kardeşime uyguladım ergenlik döneminde çıkan bıyıklarından utanmıştı..Sonra kendi kendine vazgeçti. Bir çok bayanın kol kıllarını sarartmakta kullandıkları kozmetik bir yöntemden bahsedeyim.(kuaforler saçı sarıya çevirmekte kullanıyor)
6 vol sıvı peroksit alıyorsunuz.(hani saç boyasının yanında verilen sıvı)
Oreal denilen bir toz var.(her kozmetik magazasında bulunur)
Perhidrol de alıyorsunuz.
2 ölçü peroksit(kapak)
1 kaşık oreal (kaşıgı içinde çıkıyor)
1 ölçu perhidrol (2 ölçu su ile karıştırılmış)
bunların hepsini karıştırıyorsunuz.Krem kıvamını alıyor.
ve istenilen yere sürüyorsunu.Doktormuzun dedigi gibi genital bölge hariç
kısa bir süre sonra kıllar cansızlaşıyor ve sapsarı oluyor.Ama aşırı bir cansızlaşma oldugu için ufalıyor.
Ve sorun çözülüyor.Rengine gelince kimyasal olarak kılın rengini degiştirdigi için bir daha uzun süre(1 yıl) kararmıyor.![]()
kalıtımsal - genetik kıllı bir yapıya sahibiz malesef... Tüy dökücü çözümler malum bildiğim kadarıyla jilet etkisi yapıyor sertleştiriyor dik çıkmasına sebeb oluyor.. ayrıca uygulamadan bir kaç gün sonra hoş bir görüntü olmuyor
Acısına katlanırım diyenler için bizzat tatbik edilmiş bir istişaremiz olsun...
Denemek isteyenler kücük bir bölgelerinde deneyebilirler sonuc aldıklarına kanaat getirirlerse uygulayabilirler..Ben denedim ve sonuc aldım...daha ilk uygulamadan sonra bazı yerlerde hic cıkmadı bazı yerlerde cok inceldi , yeniden çıkanların hepside çok çok cansız çıktı ve hafif bir çekişle bile acısız çekilir hale geldi...
Acısına katlanırım diyenler için Kıllar kökünden alınır ..)) ben doktor eldiveni tavsiye ederim çünkü ağda kurtarmaz bizim kılları
)) merak etmeyin ikinci uygulamada bu sıkıntıları çekmeyeceksiniz..
aldıktan sonra Karden marka Kekik yağı sürülür ( önemli- sebeb öyle yakıyorki diğer kullandığın markada verim almadım ) ve bolca yedirilir daha nemini kaybetmeden ( içindeki ucucu yağlar ucmadan ) üstüne yeni kesilmis limon un suyu ile iyice yedirin bunu üç gün sabah aksam uygulayın mümkünse bu üç gün su deydirmeyin o bölgeye..
Karden kekik yağı ilk sürüşte çok çok yakabilir sabır.. limon suyu sürünce ve biraz yedirince rahatlayacaksınız
ayrıca üç günün sonunda da geceleri yatarken bir liman u aynı sekilde kesin ve cildinize sürün ( her zamanda bu şekilde limonu keser kesmez uygulayın çünkü limonun içindeki faydada 5 dk içinde kaybolmaktadır) bunun çok çok faydasını göreceksiniz hem cildinize sıkılık kuruluk ve parlaklık kazandıracak hemde kıl köklerini zayıflatacak
Resim derseniz inşaAllah nasipse kendi resimlerimi hem VG hemde bu açıdan ekleyecegim ..sizlerle istişare edecegim..