Kıllara Çözüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hamamotu berbat ötesi bir kokuya sahip.midesi kaldıran varsa kullansın tabii.ben de çok aradım,taradım ve en akıllıca çözümün lazer olduğunu gördüm.lazeri de kışın yaptırmak lazım,epilasyon sonrası güneş görmemesi gerek derinin.

Bütün Okuduklarinizi Unutun Işte çözüm!!!

arkadaşlar bilgisiz kişiler yazıyor lütfen dikkate almayın.hamam otu,karınca yumurtası yağı,kremler,makina,jilet,ağda hepsi ama hepsi pişman olaağınız sonuçlar verir. evet açıklıyorum çareyi iyi dinleyin beni.:

yapacağımız işlem bioderin yeni çıkan serum(vücut için) dan alıyoruz.bunu kullanmamız için kıl gözeneklerini açmamız lazım.bunu da genel olarak ağda ile yapıyorlar.peki ağda yaptığımızda kıllar artacaksa gözenekleri açmanın başka yolu yokmu? Var!! BUHAR BANYOSU! gece yatmadan önce duşa giriyorsunuz.en sıcağı açıyorsunuz buhardan sırılsıklam terleyene kadar bekliyorsunuz.iyice terledikten sonra hemen kurulanıp hızlıca bioder serumu sürüyorsunuz.%100 doğal garanti yöntem.deneyin lütfen sonuçları paylaşın. bunu yaptıktan sonra kılların rengini açmak için :

Ama sorununuz gayet dogal bir sorun.Abartıların ve nedenlerinin dışında. Doktorumuz zaten gereken açıklamayı yapmış.bir abla olarak kardeşime uyguladım ergenlik döneminde çıkan bıyıklarından utanmıştı..Sonra kendi kendine vazgeçti. Bir çok bayanın kol kıllarını sarartmakta kullandıkları kozmetik bir yöntemden bahsedeyim.(kuaforler saçı sarıya çevirmekte kullanıyor)
6 vol sıvı peroksit alıyorsunuz.(hani saç boyasının yanında verilen sıvı)
Oreal denilen bir toz var.(her kozmetik magazasında bulunur)
Perhidrol de alıyorsunuz.
2 ölçü peroksit(kapak)
1 kaşık oreal (kaşıgı içinde çıkıyor)
1 ölçu perhidrol (2 ölçu su ile karıştırılmış)
bunların hepsini karıştırıyorsunuz.Krem kıvamını alıyor.
ve istenilen yere sürüyorsunu.Doktormuzun dedigi gibi genital bölge hariç
kısa bir süre sonra kıllar cansızlaşıyor ve sapsarı oluyor.Ama aşırı bir cansızlaşma oldugu için ufalıyor.
Ve sorun çözülüyor.Rengine gelince kimyasal olarak kılın rengini degiştirdigi için bir daha uzun süre(1 yıl) kararmıyor.:)

secrethero89´isimli üyeden Alıntı
yapacağımız işlem bioderin yeni çıkan serum(vücut için) dan alıyoruz.bunu kullanmamız için kıl gözeneklerini açmamız lazım.bunu da genel olarak ağda ile yapıyorlar.peki ağda yaptığımızda kıllar artacaksa gözenekleri açmanın başka yolu yokmu? Var!! BUHAR BANYOSU!

Ağda veya başka yöntemle kıllar alındığında artmasından bahsetmişsin peki zaten kılları zayıflatmak için bioder kullanılıyor,buhar banyosunda kıl gözenekleri açılır tamamda ne kadar ulaşır kıl köküne ve bu yöntemle kıllar zamanla dökülüyormu ? acaba kılları kökünden almakmı daha iyi sonuç verir buhar banyosumu ?

Son düzenleme:
secrethero89´isimli üyeden Alıntı
yapacağımız işlem bioderin yeni çıkan serum(vücut için) dan alıyoruz.bunu kullanmamız için kıl gözeneklerini açmamız lazım.bunu da genel olarak ağda ile yapıyorlar.peki ağda yaptığımızda kıllar artacaksa gözenekleri açmanın başka yolu yokmu? Var!! BUHAR BANYOSU!

Ağda veya başka yöntemle kıllar alındığında artmasından bahsetmişsin peki zaten kılları zayıflatmak için bioder kullanılıyor,buhar banyosunda kıl gözenekleri açılır tamamda ne kadar ulaşır kıl köküne ve bu yöntemle kıllar zamanla dökülüyormu ? acaba kılları kökünden almakmı daha iyi sonuç verir buhar banyosumu ?

arkadaşım elbetteki kökünden almak bioderin daha iyi nüfuz etmesini sağlar.ancak sen ağda,makina vs yöntemler uyguladığında kıl köklerini uyarıp daha da çıkmasını sağlıyorsun.sen kıllar azdırıp sora tekrar azaltma işlemi yapıosun o zmn.buda boşa kürek sallamak.dolayısıyla kıl köklerini uyarmadan gözenekleri açmanın en iyi yolu buhar banyosudur.

internette gezerken cok ilginç bişey buldum rio taramalı lazer epilasyon. kendi evinde lazer epilasyon yapıyosunuz.
lazer ışınları lazer kliniklerindeki kadar güçlü degil ve bu nedenle seans araları daha kısa tutuyosununuz. bence super bişey.lazer klniklerine o kadar para verceginize ki bu bu paranın coğu işçiliğe gidiyor. fiyatı 600-700ytl arasında değişiyor. ünlü bir internet alışveriş sitesinde yorumları okudum cok olumluydu ürün hakkında sadece biraz sabredin diyolar. iki türü var biri rio lazer epilasyon diğeri rio taramalı lazer epilasyon. taramalı olar aynı anda 20 kıl kökünü hedef alıyo diğeri ise tek tek.tek tek olanları uğraşılmaz ürün ingiltere de üretilmiş yani korkmayın uzakdogu malı değil.http://www.rioturkiye.com burdan bakabilirsiniz. kullanan varsa yada bilgisi olan bizi bilgilendirise sevinirim. ben almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
O
LAZER TARAMALI EPİLASYON CİHAZI
LAHS

EVİNİZİN RAHATLIĞINDA LAZER EPİLASYON:

Sürekli ağda, epilatör, jilet kullanmaktan sıkıldıysanız ve tüyleriniz için kalıcı çözüm arıyorsanız Avrupa’nın lider Lazer Epilasyon Cihazı RIO LAZER TARAMALI TÜY DÖKÜCÜ tam size göre.Yüksek maliyetli lazer epilasyon salonlarına harika bir alternatif olan bu ürün artık Türkiye’de. Rio Lazer Taramalı Tüy Dökücü’nün TARAMA ÖZELLİĞİ SAYESİNDE SANİYELER İÇİNDE 20 ADETE KADAR TÜY KÖKÜNÜ HEDEFLEYEBİLECEK ve evinizin rahatlığında acısız ve kalıcı olarak tüylerinize veda edeceksiniz .Üstelik bunun için bir servet ödemenize de gerek kalmayacak.

ÖNEMLİ!! RIO Lazer Taramalı Tüy dökücü Avrupa’da kişisel kullanıma uygunluğu, güvenlik özellikleri için, test edilmiş ,standartlara uygun birinci sınıf lazer epilasyon cihazıdır.Evde kullanıma uygunluk şartları olan güvenlik anahtarı,3B tipi 808nm dağılan lazer,güvenlikli deri temas noktaları, tüy hedefleyen ışık ve dijital güç kaynağı güvenlik özelliklerini içermektedir!

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:

·SANİYELER İÇİNDE 20 ADETE KADAR TÜY KÖKÜNÜ HEDEFLER!
·Evde kullanım için tasarlanmıştır.
·İstenmeyen tüyler olan bölgelerin tamamen temizlenmesi için birden fazla uygulama gereklidir.
·Daha verimli sonuç alabilmeniz için birden fazla tüy kökünü hedefler.
·2 UYGULAMA SEÇENEĞİ VARDIR. Tarama ve tek tek.Tarama modunda saniyeler içinde 20 tüy köküne kadar lazerle hedefler.
·Kalıcı tüy azalması
·Acısız
·Ürünüzün etkili olabilmesi için düzenli seanslarla düzenli olarak kullanımı gereklidir.
·Pahalı sarf malzemeleri yoktur.
·Yanlış kullanımı engellemek için güvenlik anahtarı.
·Güvenli dağılan lazer.
·Güvenlikli deri temas noktaları. (Bu uçlar deriye temas etmeden,lazer çalışmaz böylece istenmeyen bir yere lazer tutulamaz.)
·Dijital Güç Kaynağı Kontrolü
·Üretimi İNGİLTERE’de yapılmıştır.
·Ürün kullanım detaylarını içeren kullanma kılavuzu ve kullanıcı kitapçığı ile birlikte satılmaktadır.
·Açık renkli ciltler için uygundur. Afrika kökenli,zenci veya çok koyu renkli ciltler için uygun değildir. Beyaz tüyler için de uygun değildir.
·Erkekler ve Kadınların kullanımına uygundur.
·2 yıl GARANTİ.

Teknik Özellikleri:

Model No: LAHS
230VAC 50 Hz input
DC12V 500mA output

ÜRÜN TANIMI
Lazer Tüy dökücü sistem evde kullanım için tasarlanmıştır. Artık yüksek maliyetli salon uygulamalarına gerek kalmadan kalıcı tüy dökücü sistemden faydalanabilirsiniz.

Lazer Tüy dökücü tüy köklerine gereken enerjide lazer ışını göndererek kökün çevresine etki etmeden yok olmasını sağlar. Bu işlem fototermoliz olarak bilinir.

Tüm lazer bazlı uygulamalarda olduğu gibi istenmeyen tüylerin tamamen temizlenmesi için birden fazla uygulama gerekmektedir, nihayetinde ise sonuç kalıcıdır.

Lazer Uygulamalarının Avantajı – KALICI TÜY DÖKÜLMESİ, ACISIZ, PAHALI SARF MALZEMELERİ YOKTUR, 20 TÜY KÖKÜNE KADAR TÜY KÖKÜNÜ SANİYELER İÇİNDE HEDEFLER, OTOMATİK ZAMAN ARALIKLARI VARDIR.

Ürün Güvenlik Özellikleri – YANLIŞ KULLANIMI ENGELLEMEK İÇİN GÜVENLİK ANAHTARI ,GÜVENLİ 808 nm DAĞILAN LAZER, GÜVENLİKLİ DERİ TEMAS KONTROL NOKTALARI, TÜY HEDEFLEYEN IŞIK, DİJİTAL GÜÇ KAYNAĞI KONTROLÜ.

Rio Lazer Taramalı Tüy dökücü Sistem adaptör ve ayrıntılı bilgi içeren kullanım kılavuzu ve kullanıcı kitapçığı ile birlikte satılmaktadır.

Rio Lazer Taramalı Tüy Dökücüyü kullanmadan önce cildiniz için ön bir hazırlık yapmanıza gerek yoktur. Cildinizin temiz olması yeterlidir. Lazer tüy dökücü açık renkli tenler için etkilidir, bu yüzden kullanmadan önce güneşlenmeyin veya bronzlaştırıcı kullanmayınız. En iyi sonuçlar 1-3 mm uzunluğundaki tüylerde alınmaktadır, ürünü kullanmadan önce jiletle tüylerinizi kısaltmanızı tavsiye ederiz. Kullanımı sırasında çoğu kişi hiçbir şey hissetmiyor, cildinizde hafif pembe bir görünüm ve hassaslık oluşsa da saniyeler içinde geçiyor. Lazer uyguladığınız bölgedeki tüy köklerin zarar görmesinden dolayı hafif bir kızarıklık oluşabilir. Ancak 24 saat sonra kızarıklık henüz geçmemiş ise kullandığınız güç seviyesi sizin için yüksektir, bir alt seviyeyi kullanınız.Kişiden kişiye değişse de lazer ortalama 6 seans sonrasında etkili ve kalıcı oluyor.Ürünü kullanmaya başladığınızda tüylerinizde zayıflama veya azalma gözlemleyeceksiniz.

arkadaşım elbetteki kökünden almak bioderin daha iyi nüfuz etmesini sağlar.ancak sen ağda,makina vs yöntemler uyguladığında kıl köklerini uyarıp daha da çıkmasını sağlıyorsun.sen kıllar azdırıp sora tekrar azaltma işlemi yapıosun o zmn.buda boşa kürek sallamak.dolayısıyla kıl köklerini uyarmadan gözenekleri açmanın en iyi yolu buhar banyosudur.
Peki kıllar sonradan dökülüyormu gündüz yapsak olurmu gerçi gece kılların çıkma zamanı ama.

kesin çözüm isteyen var mı ?

o halde para biriktirip bir dermotolojiye gidip (güzelik merkezleri felan) LAZER EPİLASYON yaptıracaksınız..

4-5 seansta iş tamamdır kökten ve bir daha hiç çıkmamacasına kurtuluyorsunuz..

Bilgi için bburaya bakın derim..

www.Daphne.com

arkadaşlar bilgisiz kişiler yazıyor lütfen dikkate almayın.hamam otu,karınca yumurtası yağı,kremler,makina,jilet,ağda hepsi ama hepsi pişman olaağınız sonuçlar verir. evet açıklıyorum çareyi iyi dinleyin beni.:

yapacağımız işlem bioderin yeni çıkan serum(vücut için) dan alıyoruz.bunu kullanmamız için kıl gözeneklerini açmamız lazım.bunu da genel olarak ağda ile yapıyorlar.peki ağda yaptığımızda kıllar artacaksa gözenekleri açmanın başka yolu yokmu? Var!! BUHAR BANYOSU! gece yatmadan önce duşa giriyorsunuz.en sıcağı açıyorsunuz buhardan sırılsıklam terleyene kadar bekliyorsunuz.iyice terledikten sonra hemen kurulanıp hızlıca bioder serumu sürüyorsunuz.%100 doğal garanti yöntem.deneyin lütfen sonuçları paylaşın. bunu yaptıktan sonra kılların rengini açmak için :
Ama sorununuz gayet dogal bir sorun.Abartıların ve nedenlerinin dışında. Doktorumuz zaten gereken açıklamayı yapmış.bir abla olarak kardeşime uyguladım ergenlik döneminde çıkan bıyıklarından utanmıştı..Sonra kendi kendine vazgeçti. Bir çok bayanın kol kıllarını sarartmakta kullandıkları kozmetik bir yöntemden bahsedeyim.(kuaforler saçı sarıya çevirmekte kullanıyor)
6 vol sıvı peroksit alıyorsunuz.(hani saç boyasının yanında verilen sıvı)
Oreal denilen bir toz var.(her kozmetik magazasında bulunur)
Perhidrol de alıyorsunuz.
2 ölçü peroksit(kapak)
1 kaşık oreal (kaşıgı içinde çıkıyor)
1 ölçu perhidrol (2 ölçu su ile karıştırılmış)
bunların hepsini karıştırıyorsunuz.Krem kıvamını alıyor.
ve istenilen yere sürüyorsunu.Doktormuzun dedigi gibi genital bölge hariç
kısa bir süre sonra kıllar cansızlaşıyor ve sapsarı oluyor.Ama aşırı bir cansızlaşma oldugu için ufalıyor.
Ve sorun çözülüyor.Rengine gelince kimyasal olarak kılın rengini degiştirdigi için bir daha uzun süre(1 yıl) kararmıyor.:)
Gece bioderi sürüp ertesi günde karışımı sürsek olurmu?

sanırım bu yazılmadı sayfaların çoğunu okudum ben görmedim sarı kına diğer adıyla hamam otu ve toz kireci az suyla karıştırıyoruz kısık ateşte macun kıvamına geliyor bu şekilde kullanıyoruz.1 kaşık hamam otu 1.5 kaşık kireç yeterli olucaktır.b

merhabalar.
bir sorum olcaktı; bazı arkadaşların göğüs bölgesindeki kıllar için önerdikleri şinbo traş makinası berberlerin kullandıkları saç traş makinası mı yoksa normal traş makinası mı?

kalıtımsal - genetik kıllı bir yapıya sahibiz malesef... Tüy dökücü çözümler malum bildiğim kadarıyla jilet etkisi yapıyor sertleştiriyor dik çıkmasına sebeb oluyor.. ayrıca uygulamadan bir kaç gün sonra hoş bir görüntü olmuyor

Acısına katlanırım diyenler için bizzat tatbik edilmiş bir istişaremiz olsun...

Denemek isteyenler kücük bir bölgelerinde deneyebilirler sonuc aldıklarına kanaat getirirlerse uygulayabilirler..Ben denedim ve sonuc aldım...daha ilk uygulamadan sonra bazı yerlerde hic cıkmadı bazı yerlerde cok inceldi , yeniden çıkanların hepside çok çok cansız çıktı ve hafif bir çekişle bile acısız çekilir hale geldi...

Acısına katlanırım diyenler için Kıllar kökünden alınır .. :))) ben doktor eldiveni tavsiye ederim çünkü ağda kurtarmaz bizim kılları :))) merak etmeyin ikinci uygulamada bu sıkıntıları çekmeyeceksiniz..

aldıktan sonra Karden marka Kekik yağı sürülür ( önemli- sebeb öyle yakıyorki diğer kullandığın markada verim almadım ) ve bolca yedirilir daha nemini kaybetmeden ( içindeki ucucu yağlar ucmadan ) üstüne yeni kesilmis limon un suyu ile iyice yedirin bunu üç gün sabah aksam uygulayın mümkünse bu üç gün su deydirmeyin o bölgeye..

Karden kekik yağı ilk sürüşte çok çok yakabilir sabır.. limon suyu sürünce ve biraz yedirince rahatlayacaksınız:)

ayrıca üç günün sonunda da geceleri yatarken bir liman u aynı sekilde kesin ve cildinize sürün ( her zamanda bu şekilde limonu keser kesmez uygulayın çünkü limonun içindeki faydada 5 dk içinde kaybolmaktadır) bunun çok çok faydasını göreceksiniz hem cildinize sıkılık kuruluk ve parlaklık kazandıracak hemde kıl köklerini zayıflatacak

Resim derseniz inşaAllah nasipse kendi resimlerimi hem VG hemde bu açıdan ekleyecegim ..sizlerle istişare edecegim..

Son düzenleme:
ben denedim mahfoldum neden bunu seyrelterek kullan vaya yüze uygulamayın demedin be insan evladı,boşu boşuna insanların canını yakıyon hem kıl köklerine bi etkiside yokmuş.

Son düzenleme:
kalıtımsal - genetik kıllı bir yapıya sahibiz malesef... Tüy dökücü çözümler malum bildiğim kadarıyla jilet etkisi yapıyor sertleştiriyor dik çıkmasına sebeb oluyor.. ayrıca uygulamadan bir kaç gün sonra hoş bir görüntü olmuyor

Acısına katlanırım diyenler için bizzat tatbik edilmiş bir istişaremiz olsun...

Denemek isteyenler kücük bir bölgelerinde deneyebilirler sonuc aldıklarına kanaat getirirlerse uygulayabilirler..Ben denedim ve sonuc aldım...daha ilk uygulamadan sonra bazı yerlerde hic cıkmadı bazı yerlerde cok inceldi , yeniden çıkanların hepside çok çok cansız çıktı ve hafif bir çekişle bile acısız çekilir hale geldi...

Acısına katlanırım diyenler için Kıllar kökünden alınır .. :))) ben doktor eldiveni tavsiye ederim çünkü ağda kurtarmaz bizim kılları :))) merak etmeyin ikinci uygulamada bu sıkıntıları çekmeyeceksiniz..

aldıktan sonra Karden marka Kekik yağı sürülür ( önemli- sebeb öyle yakıyorki diğer kullandığın markada verim almadım ) ve bolca yedirilir daha nemini kaybetmeden ( içindeki ucucu yağlar ucmadan ) üstüne yeni kesilmis limon un suyu ile iyice yedirin bunu üç gün sabah aksam uygulayın mümkünse bu üç gün su deydirmeyin o bölgeye..

Karden kekik yağı ilk sürüşte çok çok yakabilir sabır.. limon suyu sürünce ve biraz yedirince rahatlayacaksınız:)

ayrıca üç günün sonunda da geceleri yatarken bir liman u aynı sekilde kesin ve cildinize sürün ( her zamanda bu şekilde limonu keser kesmez uygulayın çünkü limonun içindeki faydada 5 dk içinde kaybolmaktadır) bunun çok çok faydasını göreceksiniz hem cildinize sıkılık kuruluk ve parlaklık kazandıracak hemde kıl köklerini zayıflatacak

Resim derseniz inşaAllah nasipse kendi resimlerimi hem VG hemde bu açıdan ekleyecegim ..sizlerle istişare edecegim..

Ben sana istişare edeyim sen etmeden :mad:

Eklentiler

• moto_0034.jpg
    moto_0034.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 598
gıttıgınız berberın makınasını gozunuze kestırın en kısa yoldan.... ve aynısından sıparısını verın... yada phılıps ın saglam makınaları var yada hangısı olursa ıste takıp edın alın... en ıyı cozum bu...:D

slm arkadaslar ben yurt disindan, bu formu okudum benim de killarla basim dertte:P sizlerinde oldugu gibi ben bu hamam otu ve karinca yumurtasi yagini burdan bulabilirmiyim bioderi buradaki eczaneden sordum yokmus tabiki buradaki adi bioxer geciyoo yani anlayacaginiz herseyden mahrum kaldim beni bu konularda bilgilendirirseniz sevinirim kilsiz guzel gunlere hepimize simdiden tskler ....

Back
Yukarı