Kıllara Çözüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dostlar suan ben lapiden kullanıyorum ama hiç bir etki etmedi genital bolge hala aynı:(
yüzümü bozmadan dokecek bi krem varmı?

dostlar suan ben lapiden kullanıyorum ama hiç bir etki etmedi genital bolge hala aynı:(
yüzümü bozmadan dokecek bi krem varmı?

yüz bölgesi için bende lapiden kullandım fakat bak lapiden çok yazıf olanları yok ediyor ancak kalan kıllar üztünde jilet etkisi gösteriyor benim tavsiyem lapiden kullanma çünkü benim yüz bölgemdeki kıllar sertleşmeye basladı ben daha fazla kalınlasmadan lazer yaptırıcam suan enseye lazer yaptırıyorum ve gayet memnunum.

ücretleri ne lazerin?
bende düşünüyorum_?

bioder

arkadaslar bioderin kendisine faydasi yok bir ise yaramiyor denendi onaylandi bilginize

Bioderi nasil kullandigina bagli arkadaslar cok iyi verim aldi 8 ay oldu kullanali ve su an neredeyse hic cikmiyor 1-2 aylik kullanimla daha tamamen kurtulur. Bu arada ampullerini kullandi kremini degil.

Ben de yakinda baslicam. Sole yapti arkadas en kolay yontem:

1) Berberlerin kullandigi makinelerle killari 1-1.5 cm ye kadar kisaltiyoruz.(makine yerine makas da olabilir)

2)Braun un epilatorlerinden bir adet edinip(biraz tuzlu) killar kokunden aliniyor ve agdanin pisligiyle ugrasmiyorsunuz ve daha acisizmis.

3)Vucudu pudralayip sonra nemlendirici suruyorsunuz.

4)Ertesi gun Protex ile vucudu iyice yikiyorsunuz.

5)Sonrasinda bioder ampulu vucuda uyguluyorsunuz ve en uzun sure kalmasina dikkat edin daha iyi hatta gece yatmadan evvel surun sabah yikarsiniz.

kremlerinde hic bisi yok ben krem denedim ama kellik icin solim bu kesin bioxin kullanan abilerim var ve hic bi sonuc alamadilar kellik sorunu olanlar icin dielim simdiden kac kisi kac aydir kullanio.Spectral ve foam die ilaclar var rogaine nin onlar ise yariyo 100 de yuz gorduum icin soliim

... ama kellik icin solim bu kesin bioxin kullanan abilerim var ve hic bi sonuc alamadilar kellik sorunu olanlar icin dielim simdiden kac kisi kac aydir kullanio.Spectral ve foam die ilaclar var rogaine nin onlar ise yariyo 100 de yuz gorduum icin soliim

Bunu sac dokulmesiyle ilgili topic e yazarsaniz daha yararli olur sanirsam.

arkadaşlar karınca yumurtası yağı kullandım epilasyon işleminden sonra 4 gün gece yatarken ilk seferde göğüsteki kılların %70 çıkmadı..tavsiye ederim

arkadaşlar karınca yumurtası yağı kullandım epilasyon işleminden sonra 4 gün gece yatarken ilk seferde göğüsteki kılların %70 çıkmadı..tavsiye ederim

ilk gün mü çıkmadı yoksa bi süre boyunca hala çıkmadı mı..?

bi süre boyunca normalde şimdi 1 ay oldu % 40 ı cıkmadı kıl koklerını zayıflatıyor benım ısıme yaradı ama herkeste aynı etkıyıde gostermeyebılır tabıkı ama etkılı bı urun muzdarıp olanlar alıp deneyebılır

aynen anlatıldıgı gibi ve günügününe, sektirmeden 6 ay bioder kullandım. azalma falan olmadı. yüzde sakalüstü bölgesi için kullanıyordum. laser epilasyona basladım, 15 gün önce ilk seansa gittim herhangi bi tarhiş-kızarma-sivilce olmadı. kıl kökleri zayıf ve dökülmeye basladı. 3-4 seans düşünüyorum gitmeyi fazla bi maddi kaybım olmaz çünkü küçük bi alan sakalüstü bölgesi:))
göğüs-karın bölgesinde ise sac traş makinası kullanıyorum 1 senedir. tamamen çıplak bi ciltten daha estetik ve kalınlaşma falan olmuyo tavsiye ederim.

Kıllanmanın iki sebebi vardır. Birisi hormonlar ve vitamin alımı, en önemli sebebi ise sıcaklık değişimleri. En güzeli hiç olmaması. Sporcu adamın kaşı olur saçı olur. Saçı bile belli uzunlukta olur. Masaj için kılsız vücut gerekir. Ayrıca düşmelerde ya da kesilmelerde kıl kökleri mikrop tutacağından sağlıksızdır. Bisiklet, koşu, yüzme ve hatta kürek gibi sporlarda özellikle alınır, aerodinamizm için önemlidir. Erkek sporcular her hafta jiletle ya da ayda bir ağda ile alırlar. Tüy dökücü kremler deriye de zarar verdiği için tercih edilmez. Lazer epilasyon da cerrahi bir operasyon olarak görülmediğinden ve yeni bir şey olması sebebiyle uzun zamandaki zararları bilinmediğinden bu uygulamadan kaçınmak lazımdır.

arkadaslar ben suan yüz bölgesi için bioder kullanıyorum suan iyi gidiyor ancak daha yeni basladım size sonuçları bildiririm aslında lazer yapcaktım ancak tüy şeklinde oldukları için lazer olmaz dediler ama enseme lazer yaptırıyorum geçen hafta ikinci seansı oldum gercekten büyük temizlik ve çok iyi bir şey tavsiye ederim

bu arada bioderden memnun olmayan bize nasıl kullandıklarını açıklayabilirmi ?

saç traş makinelerinden tavsiye edeceğiniz marka varmı..traş edip bioder ampul kullanmayı düşünüyorum..ağdadan gına geldi artık..

Herkese katiliyorum jilet konusunda. Genc yasta denedim bir kac defa, kil koklerim hala kalin kalin cikiyor karin bolgesinde. Isin kotusu gogsumde kil yok, tuhaf geliyor bana su tras makinesini ben de deneyecegim.

Lazer epilasyonu ben de arastirmistim. Hatta Caddebostan sahilde bir yer vardi epimed diye ( isimden emin degilim, sahil yolunun uzerinde, migrosa yakin) ordan fiyat almistim. Seans basi 100 ytl gibi bisi demislerdi gecen sene. Yalniz daha once belirtildigi gibi, hic guneslenmemis olmaniz lazim. Yazin yaptiramiyorsunuz, cunku lazerin etkili olabilmesi icin killar ile ten renginizin kontrastinin maksimumunda olmasi gerekiyor. Hatta bu kontrasti arttirmak icin, sarisinlarda uygulumaya baslamadan bir kac ay jiletle almalari soyleniyor.
Benim tanidigim iki kisi var killarini aldiran lazerle. Birisi esmercene bir bayan, butun vucudunu aldirmis ve cok memnunmus. Digeri de killi kofte diye tabir edebilecegimiz siyahi bir erkek. Butun gogsunu ve karnini aldirdi 1 senede. Cok memnun su anda. Daha once agda yaptiriyordu ( ki sebebi tanistigi bir hatunun sen once bir gogus killarini al demesi) ancak ucuncu seanstan sonra aciya, sivilcelere ve kizarikliklara dayanamadi.

Illa agda yapicam ama bende de sivilce yapiyor diyorsaniz "body scrub" diye bir sey satiyorlar. Icine kum tanesi karistirilmis vucut sampuani gibi bir sey. Derideki kizariklari sivilceleri dogal yoldan deriyi soyarak hallediyor. Boyle bir sey kullanmanizi tavsiye ederim.

Ben de param oldugunda lazer yaptirmayi dusunuyorum. Uzun vadeye bakacak olursaniz ota kreme verdiginiz parayla kafa kafaya denk gelir herhalde. Bir tek tras makinesi ve "mis" kokulu hamam otu+karinca zamazingosu rakip olarak gozukuyor su 11 sayfada.

traş makinesinden ziyade tüy makinesi almalısınız yani berbelerin kullandığı normal traş makineleri sadece yüzdeki gibi sert tüyler içindir.Alıcaksanızda dandik birşey almayın berberlerde gördüğünü alektrikli olanlardan alın.Gittiğiniz berbere zaten bu aletleri satan elemanlar uğruyordur arada tanıdık berbere rica edip aldırabilirsiniz

Back
Yukarı