Herkese katiliyorum jilet konusunda. Genc yasta denedim bir kac defa, kil koklerim hala kalin kalin cikiyor karin bolgesinde. Isin kotusu gogsumde kil yok, tuhaf geliyor bana su tras makinesini ben de deneyecegim.
Lazer epilasyonu ben de arastirmistim. Hatta Caddebostan sahilde bir yer vardi epimed diye ( isimden emin degilim, sahil yolunun uzerinde, migrosa yakin) ordan fiyat almistim. Seans basi 100 ytl gibi bisi demislerdi gecen sene. Yalniz daha once belirtildigi gibi, hic guneslenmemis olmaniz lazim. Yazin yaptiramiyorsunuz, cunku lazerin etkili olabilmesi icin killar ile ten renginizin kontrastinin maksimumunda olmasi gerekiyor. Hatta bu kontrasti arttirmak icin, sarisinlarda uygulumaya baslamadan bir kac ay jiletle almalari soyleniyor.
Benim tanidigim iki kisi var killarini aldiran lazerle. Birisi esmercene bir bayan, butun vucudunu aldirmis ve cok memnunmus. Digeri de killi kofte diye tabir edebilecegimiz siyahi bir erkek. Butun gogsunu ve karnini aldirdi 1 senede. Cok memnun su anda. Daha once agda yaptiriyordu ( ki sebebi tanistigi bir hatunun sen once bir gogus killarini al demesi) ancak ucuncu seanstan sonra aciya, sivilcelere ve kizarikliklara dayanamadi.
Illa agda yapicam ama bende de sivilce yapiyor diyorsaniz "body scrub" diye bir sey satiyorlar. Icine kum tanesi karistirilmis vucut sampuani gibi bir sey. Derideki kizariklari sivilceleri dogal yoldan deriyi soyarak hallediyor. Boyle bir sey kullanmanizi tavsiye ederim.
Ben de param oldugunda lazer yaptirmayi dusunuyorum. Uzun vadeye bakacak olursaniz ota kreme verdiginiz parayla kafa kafaya denk gelir herhalde. Bir tek tras makinesi ve "mis" kokulu hamam otu+karinca zamazingosu rakip olarak gozukuyor su 11 sayfada.