Merhaba arkadaşlar yaşım 19 boyum 1.80 kilom 82 yaklaşık 4-5 senedir meme büyüklüğünden şikayetçiyim. Yaşadığım ilçede spor salonu açıldı bende bu fırsatı değerlendirip uzun zamandır başlamak istediğim spora önümüzdeki hafta başlayacağım, eğer bir aksilik yaşamazsam uzun süre vücut geliştirmeyle uğraşmak istiyorum fakat bu memeler bana sorun çıkaracak diye düşünüyorum. Yaşadığım şehirde endokrinoloji bölümünün olduğu bir hastahane olmadığı için jinekomasti olup olmadığınıda bilemiyorum fakat bana göre %95 jinekomasti. Asıl soruma gelecek olursak salon haftada 3 gün erkeklere hizmet veriyor 3 gün yeterli bir süremidir ve antreman olarak yeni başlayanların uyguladığı antremanları uygulayacağım ilk 6 ay boyunca, fakat göğüs bölgeme nasıl bir antreman proğramı uygulamalıyım bunu öğrenmek istiyorum sizden eğer jinekomasti isem kas oluştukca iyice şişecek, bu yüzden nasıl bir yol izlemeliyim öncelikli hedefim kilomu 72-74 civarına düşürmek olacak size yardımcı olması açısından bir kaç adet resimde ekliyorum görüş ve tavsiyeleriniz benim için çok önemli.