Jinekomasti & Body.

Arkadaş kötü birsey yazmamışki Sadece düşüncesini paylaşmış

Sent from my iPhone using Tapatalk
batuhan bile anladı
2 dir düşüncemi gördüklerimi bildiklerimi yazıyorum sefaya boş muhabbet oldugunu dusunmuyorum annen baban cok iyi ahlak vermiş sana hayatta başarılar diliyorum [DOUBLEPOST=1418520256][/DOUBLEPOST]
oncelikle ayni sorunun sende de oldugunu biliyorum ve devlette ucretsiz degil yalan inanma ? beni yalanci mi cikartmaya calisiyosun yalan borcummu var sen yaptiramiyosun diye herkes seninle ayni durumda olmak zorunda degil...

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
burdada birşeyler demeye calısmıs geçengün yeni gördüm herşeyi yanlıs anlayan biri birşeylerde yazmana gerek yok okumamıs gibi yapman yeter izlemeden cıktım yazdıgını görmem k.g

Son düzenleme:
tum yorumlari okudum gecmis olsun :)

buyrun merak edenlere yeni foto dikisleri alinali bayaa oldu iz de tahmin ettigim gibi sakli gibi bisey kaldi esitsizlik hala var ama eskisine gore fark ortada bu arada ameliyat yerinde acayip bi sertlik var sanirim onun inmesi gerekiyo sag taraftaki sertlik daha buyuk eger sertlik inecekse hersey yolunda demektir definasyonda son halime bakicaz artik bi bulk yapalim dedik aldi basini gitti...

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1419372505658.jpg
    uploadfromtaptalk1419372505658.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 552
buda ilk halleri Bilgilendirme:daha 20 gun oldu ama memnunmusunuz derseniz durust olayim hayir degilim yani daha sonuca bakmak icin cok erken ama memnun degilim bu arada ameliyattan sonra 10 gun gecmeden antremanlara basladim hicbir sorun yok eski formumu da anca yakaladim sayilir

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1419372723112.jpg
    uploadfromtaptalk1419372723112.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 539
bu gun doktora gittim esitsizligi oda kabullenemedi 25 gun sonra tekrar ameliyata alicak beni okadar sovdum ama gene helal olsun hic bi devlet memuru bukadar ugrasmazdi :)

Back
Yukarı