Jeff Seid omuz antrenmanı.

Ayrıca yukarıları pek okumadım ama bu forumda çoğu kişinin , medial kısmın %60 küsür kısmı slow twtich ve posterior kısmın 70 gibi kısmının slow twitch ayrıca anterior kısmınında 70 gibi kısmıda fast twitch olduğunu dolayısıyla yan ve arkayı 20-30 tekrar arası girmenin ön omuzu ise en iyi pressler ve 8-10 tekrarda girmenin en amtıklısı olduğunu forumun kaçı biliyor bunu bilmiyorum bu yüzden bu programa puanım 10 üzerinden 6 dan yukarı gelmez. Yani evet aslında omuzun için optimal sonuç programı değil haklısın.
Aynen bende öyle düşünpüyorum. Fazlasıyla iyi besleniyorlar ve bana sorarsan steroid kullanıyorlar, bu şekilde dambılı sallasan bile gelişiyor vücut :) Naturalciler nizami ve 2 kat fazla çalışmak zorunda !

Aynen bende öyle düşünpüyorum. Fazlasıyla iyi besleniyorlar ve bana sorarsan steroid kullanıyorlar, bu şekilde dambılı sallasan bile gelişiyor vücut :) Naturalciler nizami ve 2 kat fazla çalışmak zorunda !
Aslında brah bana sorarsan zaten natural şekilde belli bir limit söz konusu. Allah herşeyi dengeli yaratmış doğal ve paramparça bir 41 lik kol bence insan oğlunun limiti.İstediğimiz kadar çalışsakta bir süreden sonra enhance yapan şeyler mecbur

Ayrıca yukarıları pek okumadım ama bu forumda çoğu kişinin , medial kısmın %60 küsür kısmı slow twtich ve posterior kısmın 70 gibi kısmının slow twitch ayrıca anterior kısmınında 70 gibi kısmıda fast twitch olduğunu dolayısıyla yan ve arkayı 20-30 tekrar arası girmenin ön omuzu ise en iyi pressler ve 8-10 tekrarda girmenin en amtıklısı olduğunu forumun kaçı biliyor bunu bilmiyorum bu yüzden bu programa puanım 10 üzerinden 6 dan yukarı gelmez. Yani evet aslında omuzun için optimal sonuç programı değil haklısın.
Ben söyliyim,forumda bu yazdiklarinin BEN de dahil %80 i bilmiyor,cünki yazdiklarindan forumun %80 lik kismi bisiy anlamadi

O zaman nie naturelliği tartısılırf

O zaman nie naturelliği tartısılırf
Yazdığımı anlamamışsın jeff'in muazzam bir genetiği var keza öyle lazar 'ın anatomiside çok iyi,Bunun gibi insanlar hedefleriniz yada idolleriniz olmasın,bu tür genetikler hep kafada soru işareti bırakacaktır,testesteron kullanmış olsa bile bu onun yapmış olduğu vücüdu emeksiz balon gibi şişirilmiş bir vucud olarak düşünmemi sağlamaz
[DOUBLEPOST=1409931163][/DOUBLEPOST]Yazdığımı anlamamışsın jeff'in muazzam bir genetiği var keza öyle lazar 'ın anatomiside çok iyi,Bunun gibi insanlar hedefleriniz yada idolleriniz olmasın,bu tür genetikler hep kafada soru işareti bırakacaktır,testesteron kullanmış olsa bile bu onun yapmış olduğu vücüdu emeksiz balon gibi şişirilmiş bir vucud olarak düşünmemi sağlamaz[/quote]

[DOUBLEPOST=1409931163][/DOUBLEPOST]Yazdığımı anlamamışsın jeff'in muazzam bir genetiği var keza öyle lazar 'ın anatomiside çok iyi,Bunun gibi insanlar hedefleriniz yada idolleriniz olmasın,bu tür genetikler hep kafada soru işareti bırakacaktır,testesteron kullanmış olsa bile bu onun yapmış olduğu vücüdu emeksiz balon gibi şişirilmiş bir vucud olarak düşünmemi sağlamaz
[/quote]
Testo değil growth falan kullanıyor onlar yoksa o yağsız vücut yani o hacimde. Neine.

Steroid yani (yapay) sentetik testeron manasında kullandım, zaten verdiğim örnekte yasaklı maddeleri kullanmış olsa bile demek istedim herhalde anlaşılmıştır.peptid'de kullanmıştır,gh'ta yada kullanmamıştır,ayrıca lazar gibide değil yani yaz kış kupkuru değil bu çocuk,kenzo yaz kış kuru demiş ama öyle değil zaten 2-3 yıldır bu sporla ilgileniyor..

Steroid yani (yapay) sentetik testeron manasında kullandım, zaten verdiğim örnekte yasaklı maddeleri kullanmış olsa bile demek istedim herhalde anlaşılmıştır.peptid'de kullanmıştır,gh'ta yada kullanmamıştır,ayrıca lazar gibide değil yani yaz kış kupkuru değil bu çocuk,kenzo yaz kış kuru demiş ama öyle değil zaten 2-3 yıldır bu sporla ilgileniyor..
Bu sporla 2-3 yıldır ilgilenmiyor kenzo yanlıs söylüyor 15 yasında bile 2-3 yıl emek edilmis bi vücudu var
atyjeqyp.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Güreş yapıyor müsabakalara katılıyor bu spora olan ilgisi 2-3 yıl yada biraz daha fazla 11 yaşında okulun güreş takımına katılıyor orada başlıyor spor hayatı

Güreş yapıyor müsabakalara katılıyor bu spora olan ilgisi 2-3 yıl yada biraz daha fazla 11 yaşında okulun güreş takımına katılıyor orada başlıyor spor hayatı
Kardes üsteki vucudun güresle yapılacağını mı sanıyosun 15 yasında bu kuruluk üstelik kanatlarda ben burdayım diye bağırıyor

Evet yapılabilir zira güreşçilerin çok ağır antremanları vardır,hatta spor dalları içinde antremanı en ağır olanıdır çocuğun zaten mükemmel bir genetiği var neden olmasın ?,Bir sporcunun ağırlık kaldırması onu vücut geliştirmeci yapmaz,elbette ağırlık çalışmıştır,kuvvet ve güç odaklı bir çalışma yapmıştır,tornadan geçmeden bu seviyeye gelmesi zaten bu süre içerisinde mümkün değil..[DOUBLEPOST=1409939857][/DOUBLEPOST]Ömründe hiç vucüt geliştirme yapmamış amatör düzeyde kalecilik yapan bir arkadaşım var 20 yaşında tazecik bir sporcu,görsen kesinlikle bu adam 4-5 yıldır body building yapıyor dersin,keza öyle bir sürü street work out'çular var son derece estetik vucuda sahipler,bu spor'un adı body building diğer sporların getirisi ile karıştırılmaması gerekir..

Son düzenleme:
enujejy7.jpg

15 yasında bir cocuk gürese baslayalı 2 yıl olmus bir vg ci 2 yılda böyle zor vucud yapıyor, üstelik 15 yasında vücud calısıyor o yaslarda attığı resimlerde arkada dambıllar var üstelik 16 yaslarında salonda cekilmis fotoları var

Yani diyorum ki yanılıyosunuz vg gecmisi 2-3 yıl değil kendinizi kandırmayın twitterın da birisi sormustu ona kaç yasında squat ve leg press e girmeye basladn die o da 16 yasında bro demisti

Arkadaşlar zaten gelişimi hep merak uyandıracak, bu kafalarda hep soru işareti olarak kalacak yapacak bir şey yok,bizde doğal yollardan bu derece bir gelişimi normal bulmuyoruz,bir çok kişi böyle düşünüyor zaten,herşey mümkün deyip işin içinden sıyrılmak en mantıklı olanı,o vucudu 5 senede de yapamayabilirsin ayrıca..

Arkadaşlar zaten gelişimi hep merak uyandıracak, bu kafalarda hep soru işareti olarak kalacak yapacak bir şey yok,bizde doğal yollardan bu derece bir gelişimi normal bulmuyoruz,bir çok kişi böyle düşünüyor zaten,herşey mümkün deyip işin içinden sıyrılmak en mantıklı olanı,o vucudu 5 senede de yapamayabilirsin ayrıca..
Kardeşim gelisim türkiye sartlarına göre imkansıza yakın ama onlara göre değil , kafa rahat suplement ucuz gelecek kaygısı yok aile baskısı yok adamların gelisimlerini etkileyecek 1 sey bile yokk! Eee genetik de var imkanda. Ben bu yüzden 18 yasına kadar naturel buluyorum jeff seid i herkes binlerce sey söylüyor ama kim onlar gibi sağlam beslenip supplement alıyor. İnsanlar sadece konusuyor camur atmak kolay ortada inanılmaz emek var biraz saygı duyulsa :)

Omuz yapısı birazda genetiği sayesinde. Omuz çatısı çok geniş.

bunların antrenmanını yapabılırsınız ama bunlar gıbı hareketlerı yapmayın. yavas yapın ıyı sıkıstırın.

Back
Yukarı