ironpump slm herkese

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ARKADAŞIM BELİN CHOOK INCE DİİLMİ ? GİYDİKLERİN ÇİRKİN GOSTERİR BHENCE AMA İYİ ÇALIŞMIŞIN

slm

yaw ne ilginç yorumlar gelio belimin giydiim şeylerle ne lakası var tam tersi e n ii şekilde gözüküorum

ayrıca tipimin vücut konusuyla ne ilgisi var onuda anlamadım

Re: slm

Blitz dedi:
ironpump dedi:
yoo hiçte deil çok fonksiyonlu sephalarda sırta çekme(lat)hepsi mevcut
Bir adet çok fonksiyonlu sehpam olsa ve eve sığsa ayrıca da 120kg. a kadar çıkabilse eve kapanırdım direk.

150 ye kadar cıksın bende gelip sizin ewe kapanıyım blitz :P

DinamiC dedi:
starspor dedi:
saclarını kısa kestırsen vucudun dahada ortaya cıkar ama sana yakısırmı bılmem

:D Adamın başıyla vücudunu niye karıştırıyon :D bari kılllarını kessen vucudun dahada ortaya cıkar de :D

iyi çalışmalar...

vucudundaki kıllardan kurtulamaz ama saclardan kurtula bılır. sen uzun saclı bodici gördünmü etrafındaki resımlere bakarsan bana katılırsın :)

slm

arkadaşlar tartışmayalım ayrıca saçla bodinin ne alakası var herkesin kendi tercihi

bundan sonra burda kişiye özel msj vermıcem cunku mıllet bırı yanlıs yapsında laf gıydırıyım dıye beklıyo

slm

[/quote]bundan sonra burda kişiye özel msj vermıcem cunku mıllet bırı yanlıs yapsında laf gıydırıyım dıye beklıyo
gel olurmu hiç öle şey her türlü yoruma açık yorum topiği burası tabiiki yorum olacak

Belki yapıcı olmayabilir ama eleştiri ve benim fikrim.
zayıfsın + biceps çalışırken kollarını tam açmıyorsun gibime geliyor,tam açarak çalış kısa kalmışlar baya ilerde doldurman zorlaşır.

ozaman sacların olmamıs :badgrin:

uzun sac gıtmemişşş :)

Sadece ewde calısarak, bence yapılabilecek en ii vücutlardan biri... Pozlar konusunda Private haklı, Sırt pozu da eklense iron

ironpump vucudun bence çok güzel tebrikler :) Bu arada ben de bşy söylemek istiyorum. Vucut geliştirmede boyun uzun veya kısa olması büyük rol oynuyo.Bunu da göz önünde bulundurmak lazım bence. . .
Saygılar....................

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı