ironpump slm herkese

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Re: slm

ironpump dedi:
arkadaşlar tamamen doğal yediğime içtiğime bile o kadar dikkat etmiyorum suplementin bile ne olduğunu bilmiyorum hepinize teşekkür ederim
tum entry'lerini okudum, eger yazdikalrin dogruysa bu gercekten takdire sayan bisey.. bi de "genetik faktor" denilen sey bu olsa gerek. tebrik ederim.

Gayet estetik bir vücut tebrikler...Biraz daha gçğüsler ileri çıkarsa çok daha mükemmel bir görüntü yakalayacaksın.Ayrıca bicepsler biraz kısa kalmış...

Ya bu kadar triseps ewde çalışmayla nasıl yapılabilir ben anlayamadım doğrusu hemde suplement bile kullanmamış bi arkadaş doğrusu bana biraz zor olur gibi gelio :!: :!: :!:

Çok güzel. Evde çalışarak bu vücut yapılır. Evde çalışmalarına devamda ederse , gelişmeyede devam eder. Hatta bende evde salondakinden daha çok verim alıyorum. Evde çalışmayı daha çok seviyorum. Bu sayede antreman sonrası proteinimide anında alıyorum, salondan çıkıp eve giden birçok arkadaş gibi o sırada otobüste, arabada, yolda olmuyorum :). Ayrıca bu olayda genlerden başka birşey daha var, kür değil yanlış anlamayın, başka birşey. Onu yapan çok yavaş gelişiyor, yapmıyan hızlı gelişiyor, sanırım anlamışsınızdır. Genlerim kötü diyen arkadaşlar sanırım o dediğim şeyi çok yapıyorlar. Bir insana çok kısa sürede genlerin kötü o yüzden kas yapamıyorsun diyen body hocasından kimseye hayır gelmez zaten. Genler ne kadar mükemmelde olsa, yaktığı karbonhidrattan daha azını alan insan nasıl kütlece artabilir.

Kür işine girmeni tavsiye etmem, bence kür olayını araştırma bile, çünkü araştıranların belli bir kısmı bu işin içine giriyor. Zararlı olduğu bil ve uzak dur. Zaten gelişme gösteriyorsun resimlerdende anladığım kadarıyla. Çalışmalarında başarılar...

reddragona dedi:
Çok güzel. Evde çalışarak bu vücut yapılır. Evde çalışmalarına devamda ederse , gelişmeyede devam eder. Hatta bende evde salondakinden daha çok verim alıyorum. Evde çalışmayı daha çok seviyorum. Bu sayede antreman sonrası proteinimide anında alıyorum, salondan çıkıp eve giden birçok arkadaş gibi o sırada otobüste, arabada, yolda olmuyorum :). Ayrıca bu olayda genlerden başka birşey daha var, kür değil yanlış anlamayın, başka birşey. Onu yapan çok yavaş gelişiyor, yapmıyan hızlı gelişiyor, sanırım anlamışsınızdır. Genlerim kötü diyen arkadaşlar sanırım o dediğim şeyi çok yapıyorlar. Bir insana çok kısa sürede genlerin kötü o yüzden kas yapamıyorsun diyen body hocasından kimseye hayır gelmez zaten. Genler ne kadar mükemmelde olsa, yaktığı karbonhidrattan daha azını alan insan nasıl kütlece artabilir.

Kür işine girmeni tavsiye etmem, bence kür olayını araştırma bile, çünkü araştıranların belli bir kısmı bu işin içine giriyor. Zararlı olduğu bil ve uzak dur. Zaten gelişme gösteriyorsun resimlerdende anladığım kadarıyla. Çalışmalarında başarılar...

Evet bence de iyi işler yapılır ama sırt ve kanat yapmak zor olsa gerek?

slm

bicepsler biraz küçük ama idare edio eskiden bayaa büyüktü ve çok şekilliydi bi daha eskisi gibi olacağımdan umudum yok

bazı şeylerde gitimi gelimio neyse hayırlısı neyse o olsun

Tebrikler gerçekden evdeki imkanlarla güzel vücut yapmışsın.Yalnız Bicepslerde tepe yerine uzatma yapmalısın bence

saclarını kısa kestırsen vucudun dahada ortaya cıkar ama sana yakısırmı bılmem

ne genetikmiş be :D keşke bizim genetikte böyle olsada yağlanmasak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı